Raiffeisen Bank: Anuntul pentru Clienti, ce Primesc GRATUIT

Raiffeisen Bank are un anunt foarte important pentru clientii sai din Romania, iata ce a decis sa le ofere gratuit, si pentru cat timp face asta.

Raiffeisen Bank microsoft

Raiffeisen Bank are un anunt foarte interesant pentru clientii sai din Romania, si a dezvaluit ce aume ofera gratuit pentru acestia chiar acum, insa si pentru o perioada lunga de timp, adica 6 luni de zile. Vorbm despre o oferta care este dedicata clientilor care sunt firme, Raiffeisen Bank oferindu-le acestora posibilitatea de a se bucura de 6 luni de servicii Microsoft 365 gratuite, si asta ii scuteste fara dscutie de niste costuri mari de folosire a lor.

Raiffeisen Bank are aceasta oferta creata in parteneriat cu cei de la Vodafone, catre a caror website isi trimit clientii pentru a profita de promotie, si daca le folositi serviciile, stiti unde gasoto pferta. Ideea celor de la Raiffeisen Bank este una extrem de buna, si cred ca orice fel de client al bancii ar trebui sa profite de aceasta situatie pentru a activa aceste servicii cu o gratuitate de 6 luni de zile pentru ca e o oferta neasteptat de buna.

Raiffeisen Bank: Anuntul pentru Clienti, ce Primesc GRATUIT

Raiffeisen Bank ofera acest beneficiu pentru orice fel de IMM-uri care ii sunt clienti in momentul de fata, deci orice fel de companii mai mari, sau persoanele fizice, sunt excluse de la acest proces. Asta e de asteptat pentru ca e mai important pentru un IMM sa aiba acces la asemenea servicii decat un client obisnuit, iar Raiffeisen Bank vrea sa le ofer acestui cen de clienti posibilitatea de a isi putea deasfasura activitatea in conditii cat mai bune.

Comunicăm de la distanță, dar am rămas la fel de conectați și aproape de cei dragi, colegi, parteneri de business….

Publicată de Raiffeisen Bank Romania pe Luni, 25 mai 2020

Raiffeisen Bank este foarte concentrata in aceasta perioada pe acoperirea nevoilor clientilor care sunt IMM-uri, in special cu programul IMM Invest, iar asta pentru ca vrea sa ofere cat mai multi bani pentru firme. Acest program este deschis in momentul de fata pentru firmele din Romania, Raiffeisen Bank a aprobat deja unele cereri, mai are destul de multe in asteptare, astfel ca exista suficiente motive sa profitati de ocazie si sa luati bani garantati de stat.

Raiffeisen Bank are in mesajul de mai sus si link-ul catre pagina prin care puteti activa oferta speciala pentru a primi servcii Microsoft 365 gratuite pentru o perioada de 6 luni de zile.