Vodafone Romania: Clientii Anuntati de SURPRIZELE Pregatite

Vodafone Romania si-a anuntat clientii in legatura cu o serie de surprize pe care le-a pregatit saptamana aceasta, iata ce urmeaza sa ofere acum.

Vodafone Romania artistic

Vodafone Romania si-a anuntat clientii din nou in legatura cu o promisiune pe care o face pentru ei saptamana aceasta, si vorbim despre noi vesti foarte bune pentru cei care inca mai stau acasa in aceasta perioada. Cei de la Vodafone isi continua seria de programe artistice, si nu numai, sustinute online, iar mai jos aveti programul complet pentru fiecare zi in parte, astfel incat sa stiti ce anume puteti vizualiza pe pagina operatorului de telecomunicatii in zilele urmatoare.

Vodafone Romania a avut dimineata o sesiune de tonifiere transmisa live prin pagina sa de Facebook pentru toata lumea, iar in aceasta seara Ana Covaliuc va organiza o sesiune speciala numita “atelierul de childing”. Maine dimineata Madalina Bozeanu va transmite live prin pagina de Facebook a celor de la Vodafone Romania o sesiune speciala de yoga, iar proramul pentru zua de marti se rezuma doar la atat, din pacate, astfel ca nu veti mai avea ce sa vedeti noaptea.

Vodafone Romania: Clientii Anuntati de SURPRIZELE Pregatite

Vodafone Romania organizeaza miercuri o sesiune de fitness dmineata, iar seara Ovidiu Buta face o sesiune de styling, doar doua reprezentantii fiind organizate in aceasta zi de operator. Joi ramane o singura reprezentatie pentru cei interesati sa urmareasca evenimentele de la Vodafone Romania, in timp ce vineri vor fi trei, Luiza Zan si Ioana Ignat urmand a sustine doua concerte seaza, incepand cu ora 20:00.

Săptămâna asta, de muzică se ocupă Grasu XXL, pentru că Tudor Chirilă urcă pe cealaltă scenă care-i este foarte dragă:…

Publicată de Vodafone Romania pe Luni, 25 mai 2020

Vodafone Romania are sambata o seara interesanta, iar asta pentru Alex Stefanescu, Mircea Baniciu si Grasu XXL urmeaza sa sustina concerte incepand cu 19:30 si pana pe la ora 21:00, deci veti avea ce vedea. Duminica il are in prim-plan pe Tudor Chirila, care la final de zi urmeaza sa sustina o reprezentatie de teatru in direct pe pagina de Facebook a celor de la Vodafone Romania, astfel ca ar trebui sa aveti parte de un final de weekend extrem de bun de la operator.

Vodafone Romania organizeaza de cateva saptamani reprezentantii de acest gen pentru clientii sai din Romania, iar in aceasta saptamana avem deasemenea parte de cateva spectacole foarte bune.