BANCA Transilvania: TOTI Romanii Vizati de Anuntul IMPORTANT

BANCA Transilvania are un anunt important care-i vizeaza pe toti romanii, iata ce surprize a anuntat pentru toata lumea, si ce trebuie sa stii acum.

BANCA Transilvania oferte

BANCA Transilvania vine astazi cu un anunt important care ii vizeaza pe toti romanii, nu doar pe clientii sai, iar ceea ce ne spune astazi banca este un preview pentru ceea ce se va intampla pe 2 iunie. Mai exact, cei de la BANCA Transilvania fac un anunt care ne spune ca in data de 2 iunie vor avea o serie de oferte noi pentru romanii care vor sa profite de serviciile lor in momentul de fata, dar desigur fara a da si detalii despre ceea ce va fi oferit.

BANCA Transilvania spune doar ca a pregatit o serie de oferte foarte bune pentru toti romanii in data de 2 iunie, si ca totul va incepe de la ora 09:00 a zilei, deci dis-de-dimineata. Avand in vedere ca mai mult ca sigur nu e vorba despre oferte limitate pe care BANCA Transilvania le va oferi, oricine ar trebui sa poata profita de ceea ce urmeaza sa lanseze banca pentru a beneficia de servicii mai ieftine decat in mod obisnuit de la ea.

BANCA Transilvania: TOTI Romanii Vizati de Anuntul IMPORTANT

BANCA Transilvania nu spune daca oferta este disponibila pentru orice fel de clienti, sau doar pentru cei care sunt persoane fizice, sau persoane juridice, deci nici acest lucru nu e cunoscut. In ciuda acestui lucru, nu este exclus ca BANCA Transilvania sa aiba oferte personalizate pentru aceste tipuri de clienti, iar fiecare sa aleaga fix ceea ce crede ca i se potriveste in momentul de fata pentru a se bucura de bani mai putini cheltuiti in folosirea serviciilor.

Ofertele bune revin la BT cu #goodvibesonly. Stai aproape de noi pe 2 iunie. 🤩 Detalii: bit.ly/3d1RJG4

Publicată de Banca Transilvania pe MarÅ£i, 26 mai 2020

BANCA Transilvania nu face foarte des campanii cu oferte de acest gen, astfel ca vorbim despre o surpriza interesanta care a fost anuntata de catre banca pentru toata lumea. Nu e prima oara cand BANCA Transilvania are o campanie de acest gen, insa dupa cum am vazut in ultimele luni, ele sunt suficient de rare incat sa merite sa profitati de ele in momentul in care sunt disponibile, si desigur ca totul va fi oferit pentru o perioada limitata de timp.

BANCA Transilvania va anunta pe 2 iunie si cat timp vor fi disponibile aceste oferte, asa ca ramane doar sa vedem exact ce a pregatit banca drept surpriza pentru toata lumea.