DIGI Romania: UIMESTE in Continuare, ce Face pentru Clienti

DIGI Romania uimeste in continuare clientii din toata tara cu noi vesti grozave, iata ce a facut de aceasta data pentru a-i tine fericiti in 2020.

DIGI Romania continuare

DIGI Romania isi susprinde iar in mod pozitiv clientii din Romania, operatorul de telecomunicatii parand sa fie foarte hotarat sa le ofere oamenilor doar cea mai buna experienta posibila cu serviciile sale. In aceasta idee, DIGI Romania a actualizat din nou hartile cu acoperirea pe care o ofera pentru retelele 2G, 3G, 4G, insa nu si pentru cea 5G, in aceasta situatie lucrurile ramanand cam “suspendate”, cu mai bine de o luna si jumatate de la ultima actualizare facuta.

DIGI Romania are cele mai mari progrese vizibile in cazul retelei 2G, aceasta avand o acoperire aproape la fel de mare precum cea 3G, si asta dupa doar 6 luni de investtii facute de catre operator. E surprinzator cat de repede s-a “miscat” DIGI Romania pentru a crea aceasta retea de telecomunicatii, insa e bine ca intr-un final a decis sa faca acest lucru pentru ca era nevoie de o imbunatatire radicala a calitatii semnalului in unele zone din tara noastra.

DIGI Romania: UIMESTE in Continuare, ce Face pentru Clienti

DIGI Romania se bazeaza pe reteaua 2G pentru a rezolva problemele cu semnalul pe care le au clientii sai, in special in interiorul cladirilor, dar si in zonele din afara oraselor unde nu exista o experienta mai buna. Investitia in a isi crea propria retea 2G e ma ieftina decat a cumpara divizia mobila a Telekom, iar DIGI Romania pare sa fi luat decizia buna in aceasta situatie, reusind sa-si creeze infrastructura si surprinzator de repede intre 2019 – 2020.

DIGI Romania continua sa imbunatateasca reteaua 2G la fiecare 2/3 saptamani, fiecare actualizare aratand progrese destul de mari in raport cu ceea ce era afisat anterior. DIGI Romania investeste foarte mult in aceasta retea in care cel mai probabil isi pune si baze serioase, iar asta pe foarte buna dreptate, pentru ca avea nevoie de ceva care sa-i multumeasca toti clientii care-i folosesc serviciile de telefonie, cel putin pe partea de apeluri telefonice.

DIGI Romania inca mai are putin pentru a-si ajunge din urma infrastructura 3G si 4G, insa e cat se poate de clar ca va face acest lucru cu infrastructura 2G la care lucreaza acum.