Facebook lanseaza aplicatia CatchUp cu un nou experiment

Facebook CatchUp

Facebook a anuntat astazi lansarea aplicatiei CatchUp, un nou experiment pe care compania americana il desfasoara in randul utilizatorilor din lumea intreaga pentru a vedea daca poate oferi o noua inovatie majora pe piata.

Facebook a creat aplicatia CatchUp pentru a le permite utilizatorilor sa faca mult mai usor apeluri video in grup, oamenii putand seta un status ca sunt disponibili pentru a face apeluri, si pot fi contactati imediat de catre oricine.

Facebook nu obliga oamenii sa aiba un cont in reteaua sa de socializare pentru a folosi CatchUp, dar ofera posibilitatea de a comunica foarte rapid cu oricine, printr-o simpla atingere a unui buton si a initia conversatia video.

Facebook ar fi lucrat la aplicatia CatchUp inainte ca pandemia de Coronavirus sa loveasca lumea, insa in timpul acesteia a expediat procesul, pentru ca intr-un final sa ajunga sa o ofere abia acum, dar e totusi bine ca a facut-o.

“Prinderea nu a fost niciodată atât de ușoară. Vedeți cine este disponibil și uniți fără efort apeluri individuale și grupuri. Nu jucați niciodată eticheta telefonului sau nu faceți o programare pentru a suna din nou pe cineva. Țineți legătura mai mult, gândiți-vă mai puțin la asta. De fiecare dată când ești liber să vorbești, CatchUp!”