Samsung GALAXY Note 20 Plus: VIDEO ce Arata Design-ul Final

Samsung GALAXY Note 20 Plus are prezentat intr-un nou clip video noul design care urmeaza sa fie oferit de catre compania Samsung pentru clienti.

Samsung GALAXY Note 20 Plus apare astazi intr-un nou clip video foarte interesant care ne arata noul design final al telefonului care urmeaza sa fie lansat de catre compania coreeana pentru noi. Puteti vedea ca exist aunele diferente in raport cu design-ul care a fost prezentat zilele trecute pentru Samsung GALAXY Note 20, insa Samsung GALAXY Note 20 Plus vine cu o camera diferita, deci e normal sa existe unele diferente pentru noul telefon.

Samsung GALAXY Note 20 Plus are o camera mai performanta decat cea integrata in modelul standard din serie, si e de asteptat sa existe o dferenta in felul in care arata totul, deci n-ar trebui sa va mire asta. Samsung GALAXY Note 20 Plus va veni si cu un senzor de imagine in plus pentru camera, ceea ce fusese anuntat inca de acum cateva luni de zile, iar asta pentru ca se preiau noutatile din seria GALAXY S20 si in aceasta noua de la Samsung.

Samsung GALAXY Note 20 Plus: VIDEO ce Arata Design-ul Final

Samsung GALAXY Note 20 Plus urmeaza deasemenea sa aiba si un ecran cu diagonala de 6.9 inch, acesta urmand a fi deasemenea si curbat, ceea ce nu e o veste chiar atat de rea daca ne gandim ca eo crestere fata de modelul anterior. Asta inseamna ca inclusiv Samsung GALAXY Note 20 ar trebui sa aiba un ecran cu diagonala ceva mai mare decat a modelului anterior, aici putand fi vorba despre chiar 0.4 inch, adica va fi un upgrade mult mai mare.

Samsung GALAXY Note 20 Plus ar putea veni cu un nou chip Exynos imbunatatit, dar si cu un nou chip Qualcomm Snapdragon, insa deocamdata nu se cunosc prea multe detalii cu privire la aceste planuri. E foarte posibil ca aceste procesoare sa nu fe pregatite in timp util pentru lansarea Samsung GALAXY Note 20 Plus, dar vom avea macar baterii mai mari, RAM mai mult, si cine stie ce alte surprize bune pregatite de catre compania coreeana.

Samsung GALAXY Note 20 Plus va fi prezentat in cursul lunii august, fara a se cunoaste o data deocamdata, insa in magazine ar putea ajunge undeva prin septembrie.