Telefoanele Huawei: SCHIMBAREA ce te Face sa le Cumperi iar

Telefoanele Huawei trec printr-o foarte mare schimbare ce ii va face pe foarte multi utilizatori sa doreasca din nou sa le cumpere pentru a le folosi.

Telefoanele Huawei dezirabile

Telefoanele Huawei ar urma sa redevina dezirabile si recomandate pentru cumparare in randul clientilor, iar asta multumita unei schimbari care a fost deja facuta de catre compania chinezeasca. Mai exact, pentru telefoanele Huawei a fost lansata aplicatia Petal Search, iar aceasta aduce posibilitatea de a instala aplicatile care sunt disponibile prin Google Play Store, aplicatie care a fost eliminata din produsele chinezilor lansate dupa luna mai a anului 2019.

Telefoanele Huawei cu Petal Search ar trebui sa le ofere utilizatorilor o experienta similara cu cea pe care o au in cazul in care Google Mobile Services si Google Play Store sunt instalate in telefoane. Desigur ca aplicatiile care depind de primul sistem nu vor functiona in mod corect pe telefoanele Huawei chiar daca sunt instalate din magazine terte de aplicatii, sau website-urile dezvoltatorilor, dar chiar si asa, aceste cazuri ar trebui sa fie destul de reduse.

Telefoanele Huawei: SCHIMBAREA ce te Face sa le Cumperi iar

Telefoanele Huawei erau indezirabile pana cand a fost lansata aplicatia Petal Search pentru toata lumea, si asta e perfect normal din moment ce oamenii au nevoie de anumite aplicatii in telefoane. Lucrurile se schimba cu Petal Search, iar telefoanele Huawei noi, sau vechi, pot oferi acces la ceea ce Donald Trump a inerzi cu mai bine de un an de zile in urma, si din pacate ceea ce nu vom mai vedea oficial in aceste telefoane decat daca el pleaca de la Casa Alba.

Telefoanele Huawei raman totusi unele dintre cele mai bune din lume, specificatiile pe care le ofera fiind un foarte mare punct de atractie, care desigur ca e dat la  parte de problema cu GMS si Google Play Store. Chiar si cu aceasta problema, telefoanele Huawei se vand foarte bine in China, nu si in occident, acolo unde lumea nu este chiar atat de dornica sa cumpere asemenea modele de telefoane care nu le ofera experienta pe care o asteapta.

Telefoanele Huawei se schimba in bine multumita Petal Search, si nu putem decat sa credem ca Petal Search va fi suficienta pentru a acoperi nevoile clientilor din intreaga lume.