Facebook: Collab este noua aplicatie experimentala pentru oameni

Facebook Collab

Facebook a decis sa lanseze o noua aplicatie experimentala numita Collab, aceasta fiind facuta de catre divizia companiei care se ocupa cu dezvoltarea de aplicatii experimentale care sa fie folosite de un numar redus de utilizatori.

Facebook a lansat aceasta aplicatie pentru a le permite oamenilor sa creeze un clip muzical la care sa adauge alte compozitii dintr-o comunicate care a fost creata special pentru aceasta aplicatie a companiei americane.

Aplicatia Collab combina cele trei clipuri video intr-un singur videoclip muzica, toate ruland in ton cu un fundal sonor ales de catre utilizator, iar in comunitatea din aplicatie exista tot ceea ce are nevoie o persoana pentru a folosi aplicatia.

“Muzica este una dintre cele mai puternice magazine creative. Cu Collab, folosim tehnologia pentru a ajuta oamenii să deblocheze superputeri creative prin colaborarea la videoclipuri muzicale originale de oriunde. Având în vedere atât de mulți oameni adăpostiți în toată lumea, am accelerat această versiune.

Colabele sunt trei videoclipuri independente care se redă în sincronizare. Cu aplicația, puteți crea propriul aranjament adăugând în propria înregistrare sau glisând și descoperind un aranjament pentru a vă completa compoziția. Nu este necesară experiență muzicală.”