Netflix: SURPRIZA pentru TOTI Abonatii cu Noua Veste GROZAVA

Netflix are pregatita o noua surpriza foarte mare pentru abonatii din lumea intreaga, iata ce veste grozava vine pentru abonatii din toata lumea.

Netflix partial

Netflix are o surpriza foarte mare pentru abonatii din intreaga lume, iar asta pentru ca o noua functie grozava este pregatita pentru aplicatia de mesagerie, si vorbim despre ceva ce lumea astepta de mult timp. Mai exact, in cadrul aplicatiei Netflix urmeaza sa fie implementata o functie care ne va oferi posibilitatea de a vizualiza filmele si serialele descarcate partial din cadrul platformei, ceva ce in momentul de fata nu este posibil pe dispozitive mobile.

Netflix ofera de cativa ani posibilitatea de a descarca filme si seriale pentru vizualizare offline, insa impune ca ele sa fie descarcate in totalitate inainte de a putea fi vizualizate de catre utilizatori. Acum lucrurile se schimba in bine intr-un final, iar asta spre binele tuturor utilizatorilor pentru ca posibilitatea de a vizualiza filmele si serialele Netflix chiar daca sunt descarcate partial va imbunatati radical experienta de folosire pentru foarte multe persoane.

Netflix: SURPRIZA pentru TOTI Abonatii cu Noua Veste GROZAVA

Netflix ii ajuta in acest fel pe oameni sa vada filmele si serialele, chiar descarcate partial, atunci cand sunt in miscare si nu au la dispozitie o conexiune de internet foarte buna, sau nu au deloc. Optiunea aceasta exista pentru foarte multe aplicatii care permit vizualizarea de filme si seriale, iar Netflix trebuia sa vina cu ceva similar pentru a-si tine utilizatorii din lumea intreaga fericiti si dornici sa foloseasca in continuare platforma de streaming.

Netflix deocamdata doar testeaza aceasta functionalitate pentru aplicatia sa mobila, insa mai mult ca sigur o va implementa, inclusiv in aplicatia pentru desktop, pentru a oferi o experienta unificata. Nu se stie in ce masura va fi oferita foarte rapid noua functie de catre cei de la Netflix, dar din moment ce se lucreaza la ea, este destul de clar faptul ca va ajunge mai devreme, nu mai tarziu, pentru utilizatori, si e posibil ca pana in vara sa o avem disponibila.

Netflix deocamdata nu spune nimic despre noua functie, ea fiind descoperita doar dupa analizarea codului sursa al aplicatiei, asa ca trebuie sa asteptam un anunt oficial de la ei in viitorul apropiat.