Samsung GALAXY Note 20 Plus: este deja Certificat OFICIAL

Samsung GALAXY Note 20 Plus are parte de o prima certificare oficiala inainte de a fi lansat de catre compania Samsung, iata ce ne dezvaluie ea acum.

Samsung GALAXY Note 20 Plus certificare

Samsung GALAXY Note 20 Plus a fost certificat in mod oficial inainte de lansare pentru compania Samsung, si vorbim despre un foarte mare pas inainte facut de catre coreeni pentru noile modele de telefoane. Samsung GALAXY Note 20 Plus a fost certificat pentru lansare de catre autoritatile chinezesti de la 3C, numarul de cod SM-N9860 fiind folosit pentru acest model asa cum ne-au ma spus unele zvonuri anterioare in legatura cu telefonul.

Samsung GALAXY Note 20 Plus este certificat aici in versiunea care va ajunge in China pentru clientii de acolo, deci nu cea globala, si e posibil sa existe unele diferente mici intre aceste doua modele. Modelul Samsung GALAXY Note 20 Plus certificat pentru lansare in China are conectivitate 5G si permite deasemenea incarcarea rapida la 25W, o putere destul de buna, dar nu neasteptata, si cu mult sub ceea ce ofera alti producatori de telefoane mobile.

Samsung GALAXY Note 20 Plus: este deja Certificat OFICIAL

Samsung GALAXY Note 20 Plus certificare oficiala

Samsung GALAXY Note 20 Plus urmeaza sa aiba un ecran Dynamic AMOLED care are diagonala de 6.9 inch si rata de refresh de 120 Hz, rezolutia ecranului fiind de 3096 x 1140 pixeli. Pentru camera principala a Samsung GALAXY Note 20 Plus am putea vedea acel senzor de imagine de 108 megapixeli din S20 Ultra, insa e deasemenea posibil ca ea sa nu ofere chiar tot ceea ce ne asteptam, zoom-ul de pana la 100X fiind aparent eliminat total.

Samsung GALAXY Note 20 Plus va veni si cu o baterie ceva mai mare, de aproximativ 4500 mAh, dar aici nimic nu este 100% sigur, asa ca ramane de vazut surpriza pe care ne-o va face compania cu bateria. Samsung GALAXY Note 20 Plus va avea si modificari pentru design-ul total, marginile ecranului urmand a fi subtiate, in timp ce e posibil ca noua camera sa fie integrata mai subtil in carcasa, toate aceste modificari fiind unele de foarte bun augur pentru noi.

Samsung GALAXY Note 20 Plus va fi prezentat undeva prin august, fara a se sti o data certa, iar lansarea ar putea avea loc prin septembrie pentru ca Android 11 va fi lansat mai tarziu decat de obicei.