Orange: Cererea IMPORTANTA pentru Clientii sai din Romania

Orange are o cerere foarte importanta pentru toti clientii sai din Romania, iata ce ii roaga grupul de telecomunicatii pe acestia sa faca acum.

Orange educational

Orange vine astazi cu o cerere importanta pentru clientii sai din Romania, una prin care ii cheama in ajutorul copiilor care nu au posibilitatea de a isi urma cursurile scolare online din lipsa de echipamente. Cei de la Orange au anuntat ca impreuna cu Salvati Copiii Romania au donat tablete si internt gratuit nelimitat pentru o perioada de doua luni catre copii care aveau nevoie de ajutor pentru a-si continua cursurile exclusiv online in perioada starii de alerta.

Orange este foarte implicata in sustinerea educatiei in Romania, si face in mod constant donatii pentru a ajuta copiii sa invete in cele mai bune conditii posibile, indiferent unde invata. Orange sustine educatia prin fundatia sa care a donat pana acum foarte multe echipamente pentru copiii din intreaga tara, si in perioada starii de alerta acestea continua pentru ca era necesar sa vedem ajutor si din afara statului, care nu a sustinut suficient educatia.

Orange: Cererea IMPORTANTA pentru Clientii sai din Romania

Orange a donat si va continua sa doneze pentru a sustine educatia, insa le cere inclusiv clientilor sa faca acest lucru pentru a ajuta copiii sa invete in conditii mult mai bune. In aceasta idee, Orange le cere clientilor sa doneze printr-un SMS la numarul 8847 cu textul SALVEZ, banii ajungand la asociatia Salvati Copiii, iar de acolo vor fi redirectionati catre toate zonele in care este necesar de fonduri pentru a sustine educatia in conditiile cele mai bune.

Mulți dintre elevii și profesorii care se pregătesc de încheierea anului școlar au dificultăți în a susțiune cursurile…

Publicată de Orange pe Miercuri, 27 mai 2020

Orange le cere asta tuturor clientilor pentru ca vorbim despre o suma modica, doar 4 euro, iar oricine poate sa faca plata in doar cateva secunde daca este interesat sa sustina copiii din Romania. Vorbim despre o suma fixa care poate fi donata de mai multe ori prin repetarea SMS-urilor catre acel numar, Orange adunand si in trecut bani pentru copii, iar acum face acelasi lucru pentru a ii ajuta pe toti cei care au nevoie de ajutor in aceasta perioada.

Orange este deocamdata singurul operator care strange donatii de la clienti in acest scop, dar probaibl vom vedea de la altii masuri similare in viitor.