BANCA Transilvania: Decizia in PREMIERA pentru TOTI Romanii

BANCA Transilvania a anuntat o decizie in premiera pe care a luat-o, si care poate fi de mare ajutor pentru foarte multi romani, iata ce a facut.

BANCA Transilvania miscare

BANCA Transilvania a anuntat astazi o decizie in premiera care vine spre marele beneficiu al tuturor romanilor, si e vorba de ceva de care oricine ar trebui sa stie, pentru ca ar putea fi de mare ajutor. BANCA Transilvania se lauda cu initiativa de a crea in premiera pentru romania prima platforma dedicata mobilitatii urbane cool, si care e prietenoasa cu mediul, insa in principiu vorbim despre promovarea achizitiei de biciclete si trotinete.

BANCA Transilvania s-a gandit ca romania are nevoie sa faca miscare, mai ales dupa doua luni petrecute in casa, si nu e o idee absolut deloc rea, sportul putand fi de mare ajutor acum. In aceasta idee, BANCA Transilvania a intrat in parteneriat cu diversi vanzatori de biciclete si trotinete, si le promoveaza produsele pentru cei interesati sa le cumpere in Romania, si desigur sa le foloseasca responsabil pe drumurile publice din toata tara.

BANCA Transilvania: Decizia in PREMIERA pentru TOTI Romanii

BANCA Transilvania a fost in centrul unor initiative foarte bune pentru Romania de-a lungul timpului, iar aceasta cu solutii de mobilitate “verzi”, intra in aceeasi categorie. Problema este ca in Romania e destul de dificil sa te plimbi cu bicicleta, sau trotineta, si unii cer crearea de piste pentru biciclete in orasele aglomerate, chiar daca cele actuale sunt mai mult goale, insa BANCA Transilvania vrea sa sustina miscarea pentru ca este sanatoasa.

🚲 Poate e timpul pentru o bicicletă. La asta ne-am gândit înainte a lansa prima platformă dedicată mobilității urbane…

Publicată de Banca Transilvania pe Vineri, 29 mai 2020

BANCA Transilvania a creat un website special pentru a ii directiona pe romani spre cele mai bune locuri din care sa-si cumpere bicicletele si trotinetele dorite, magazine ca Hervis, sau Intersport fiind recomandate. Exista si alte magazine mai mici pe care BANCA Transilvania le recomanda pentru a cumpara asemenea instrumente pentru a va tonifia corpul, si a incerca sa il tineti intr-o forma fizica buna, si e recomandabil sa faceti multa miscare.

BANCA Transilvania are toate detaliile pentru persoanele interesate direct in website-ul sau, si va recomand sa analizati cu atentie tot ceea ce apare acolo pentru a face alegerea potrivita.