DACIA Duster 2021: Anuntul care a INGRIJORAT Multi Romani

DACIA Duster 2021 este una dintre cele mai importante modele de masini care sunt asteptate pentru inceputul anului 2021, dar un anunt recent ingrijoreaza.

DACIA Duster 2021 dezvoltare

DACIA Duster 2021 era vazut ca una dintre “victimele colaterale” ale unui anunt facut astazi de catre grupul Renault, care a anuntat un plan complex pentru a-si reduce substantial costurile la nivel global. Printre masurile pe care grupul Renault intentioneaza sa le ia se numara si reducerea capacitatii de dezvoltare de proiecte noi, sau existente, pentru masinile care urmeaza sa fie lansate, iar unii au inceput sa se gandeasca la faptul ca asta ar putea afecta si DACIA Duster 2021.

DACIA Duster 2021 este un model facelift de masina pe care DACIA vrea sa il lanseze la inceputul anului viitor, insa masina este intr-o foarte mare masura deja pregatita pentru a fi pusa in vanzare. DACIA Duster 2021 este cel mai probabil in stadiul de testare inainte de a intra undeva pe final de an in productie, deci nu e vorba despre vreo posibila suspendare a dezvoltarii sale pentru ca prin procesul de dezvoltare s-a trecut deja de ceva vreme pentru masina.

DACIA Duster 2021: Anuntul care a INGRIJORAT Multi Romani

DACIA Duster 2021 va fi mai mult ca sigur lansata undeva cat mai aproape de inceputul anului viitor pentru ca Renault sa reuseasca sa isi creasca incasarile, si implicit sa aiba mai multe lichiditati disponibile. Aceasta este una dintre masinile in care Renault isi pune sperante foarte mari pentru a genera vanzari bune, iar asta pentru ca DACIA Duster 2021 este un SUV foarte popular in intreaga Europa, deci sperantele puse in masina nu sunt desarte, asa cum e normal.

DACIA Duster 2021 va fi lansata poate chiar mai devreme decat programase initial producatorul francez, insa totul va trebui coroborat si cu lansarea DACIA Logan 2021, un alt model foarte important. DACIA Duster 2021 si noile modele ale Logan, plus Sandero, vor conta extrem de mult in evolutia viitoare a companiei in 2021, sau 2022, pana cand francezii spera ca problemele actuale sa dispara in totalitate, sau macar intr-o mare masura.

DACIA Duster 2021 ar putea fi prezentat la salonul auto de la Paris, din octombrie 2020, insa ramane de vazut ce va face DACIA, pentru ca atunci ar trebui sa fie prezentat si noul model al Logan.