GTA 6: Vestea GROZAVA pentru LANSARE, va fi Mult Mai DEVREME

GTA 6 grabit

GTA 6 are astazi cea mai buna veste posibila oferita de catre Take Two cu privire la lansarea care este asteptata de milioane peste milioane de fani din intreaga lume, si ea vine dupa cateva zile in care am discutat doar despre mari dezamagiri.

GTA 6 a avut zilele trecute anuntata o posibila data de lansare pentru anul 2023 dupa ce documente financiare ale Take Two anuntau faptul ca abia atunci este pregatita de catre companie o campanie masiva de promovare pentru noi produse la care lucreaza acum.

GTA 6 nu va fi lansat atat de tarziu de catre cei de la Take Two, compania anuntand astazi ca acel buget de promovare nu este unul intern, ci este unu extern, care vizeaza companiile cu care colaboreaza pentru a-si promova produsele, deci trebuie privid in acest mod.

GTA 6 va fi lansat mai devreme de catre cei de la Take Two, probabil pe final de 2021, sau poate la inceputul anului, cea mai tarzie data fiind inceputul anului 2022, insa in niciun caz nu va fi vorba despre anul 2023, asa cum s-a sugerat in zvonurile anterioare.

GTA 6 nu va ajunge in 2020 in magazine, acest lucru fiind cat se poate de clar, si e bine sa ne obisnuim cu acest lucru, dar a putea avea sperante ca il vom vedea lansat undeva prin 2021, care nu e o data imposibila pentru distributia sa.