Raiffeisen Bank: Noul Anunt IMPORTANT pentru TOTI Clientii

Raiffeisen Bank are un nou anunt important pentru toti clientii sai din Romania, iata ce trebuie sa stie toti dintre ei chiar in acest moment.

Raiffeisen Bank nelucrator

Raiffeisen Bank a publicat un nou anunt important pentru toti clientii sai din Romania, si e ceva care ii vizeaza pe foarte multi dintre ei pentru ca vorbim despre o schimbare pentru modul normal de functionare. Cei de la Raiffeisen Bank merg in ton cu celelalte banci din Romania, si au anuntat ca in data de 1 iunie vor avea inchise agentiile din toata tara, astfel ca indiferent ce fel de probleme ati avea, nu le veti putea rezolva intr-una dintre locatiile bancii.

Raiffeisen Bank este doar una dintre bancile care a decis ca in ziua de 1 iunie sa nu aiba program de lucru cu publicul, iar cum anul acesta vorbim despre o zi de luni, acesta urmeaza sa fie un weekend prelungit pentru noi. Revenind, aveti mai jos ceea ce spune Raiffeisen Bank in legatura cu agentiile inchise, doar una singura ramanand deschsa in cursul zilei de 1 iunie, iar aceea va fi in Timisoara, insa in alte orase totul va ramane complet inchis in continuare.

Raiffeisen Bank: Noul Anunt IMPORTANT pentru TOTI Clientii

Raiffeisen Bank isi va inchide deasemenea Departamentul Servicii Clienti, o parte a call center-ului sau, iar o alta parte urmeaza sa ramana deschisa pentru a asigura urgentele clientilor, indiferent de care vor fi. Asta inseamna ca Raiffeisen Bank nu va avea toti oamenii sai din call center pentru a raspunde la toate intrebarile, si e posibil ca pe 1 iunie sa fie destul de greu sa reusiti sa vorbiti efectiv cu cineva la telefon pentru a va rezolva problemele.

“Ziua de luni 1 iunie 2020 este zi nelucrătoare în unitățile Raiffeisen Bank, inclusiv pentru Departamentul Servicii Clienți (Call Center), cu excepția Agenției Timișoara 2 (Selgros). Agențiile din centrele comerciale (mall-uri, Cora, Carrefour) vor fi închise, în conformitate cu deciziile comunicate de autorități. Call Center -ul Raiffeisen Bank va asigura asistență permanentă pentru urgențe Carduri, Smart Mobile, SmartTel, Raiffeisen Online și Clienți de Top.”

Raiffeisen Bank va asigura totusi functionarea constanta a tuturor serviciilor sale online in ziua de 1 iunie, astfel ca toti clientii vor putea beneficia de acestea fara intrerupere. Aceasta este, desigur, o veste foarte buna pentru ca oamenii au nevoie de ele pentru a face tranzactii, a vedea ce cheltuieli au, si nu numai, iar Raiffeisen Bank va avea oameni care vor supraveghea modul de functionare al tuturor acestor servicii, pentru a nu aparea intreruperi.

Raiffeisen Bank va reveni la normal cu totul din 2 iunie, insa pe 8 iunie ar putea avea iar inchise agentiile, asa cum au anuntat deja alte banci din tara noastra.