Samsung: ATENTIE! Telefoanele pot fi BLOCATE cu Aceasta Poza

Samsung are unele telefoane afectate de o problema ciudata din cauza careia acestea sunt blocate de o simpla imagine, iata ce se intampla cu ele.

Samsung poza

Samsung este cel mai mare producator de telefoane din intreaga lume, nimeni nu poate pune asta in discutie, dar din pacate o problema foarte serioasa a fost descoperita pentru ele. Se pare ca o simpla poza, transformata intr-un wallpaper, poate bloca telefoanele Samsung daca este aplicata pe ecranele acestora, iar avertizarea vine de la leaker-ul care ne-a dezvaluit atat de multe informatii importante cu privire la produsele nelansate de coreeni.

Samsung nu este vinovata pentru aceasta problema foarte serioasa pe care o au dispozitivele sale, ea venind cel mai probabil de la modul in care a fost creata respectiva imagine. E foarte posibil ca in codul sau sursa sa existe linii de cod care sunt activate in momentul in care telefoanele Samsung incearca sa o redea pe ecrane, iar asa sa fie generata blocarea din cauza careia telefoanele sunt temporar imposibil de folosit de catre utilizatori.

Samsung: ATENTIE! Telefoanele pot fi BLOCATE cu Aceasta Poza

Samsung nu poate opri utilizatorii sa foloseasca aceasta imagine in propriile telefoane, si nici nu poate face ceva pentru ca lucrurile sa nu afecteze atat de mult persoanele care aleg sa o aplice. Din pacate problema este una foarte serioasa, dar fara capat, iar asta pentru ca utilizatorii trebuie pur si simpu sa se fereasca sa aplice imaginea in telefoanele Samsung, mai ales ca ea va fi cel mai probabil distribuita la scara larga pe internet in perioada urmatoare.

Samsung are telefoanele atacate foarte des de catre hackeri, prin sistemul de operare Android, insa problemele de acest gen apar foarte rar, si nu au legatura efectiva cu compania, teoretic. Unii spun ca de fapt problema nu ar fi vreun cod malitios din imagine, ci felul in care aceasta a fost facuta, iar telefoanele Samsung ar fi incapabile sa o redea corect, astfel ca se blocheaza temporar, dar mai multe probabil ca vom afla in urmatoarele zile.

Samsung se ocupa intre timp de cresterea vanzarilor seriei GALAXY S20, dar si de pregatirea lansarii seriei Note 20, ambele extrem de importante pentru anul acesta.