GTA 6: Anuntul SERIOS al CEO-ului Take Two pentru TOTI Fanii

GTA 6 Zelnick

GTA 6 este urmatorul mare titlu pe care Take Two, companie ce detine Rockstar Games, il va lansa din lumea Grand Theft Auto, iar in baza tuturor asteptarilor si intrebarilor privind lansarea sa, CEO-ul companiei vine cu informatii despre ceea ce ar trebui sa urmeze.

GTA 6 nu va avea, cel putin deocamdata, facut vreun anunt cu privire la lansarea sa, iar asta pentru ca Take Two nu vrea sa ofere vreo informatie in legatura cu ceea ce intentioneaza sa faca vis-a-vis de acest joc foarte important pentru multa lume.

GTA 6 nu va avea absolut nimic dezvaluit de catre Take Two cel mai probabil pentru a proteja succesul pe care-l are in momentul de fata GTA 5, titlul aducand in continuare sume foarte mari de bani pentru companie, ceea ce finanteaza, pana la urma, dezvoltarea noului joc.

GTA 6 a fost pana in momentul de fata in centrul foarte multor zvonuri care anuntau foarte multe in legatura cu jocul, insa pana in momentul de fata absolut nimic nu s-a dovedit a fi adevarat, asa ca altceva decat informatii de la CEO-ul Take Two nu putem crede.

“Nu o să o anunțăm. Nu vom anunța când o vom anunța. Și nu vom anunța strategia cu privire la anunțarea acesteia și nici atunci când o vom anunța, nici despre strategia de anunțuri care înconjoară anunțarea strategiei. Alte intrebari ?”

GTA 6 este in momentul de fata anuntat ca avand o posibila data de lansare pentru 2021, sau 2022, insa deocamdata nimic nu este 100% clar, astfel ca ramane sa asteptam si sa vedem care sunt planurile reale ale companiei cu privire la noul titlu.