Lansarea iPhone 12 este AMANATA, Iata Cand ar Putea Avea Loc

Lansarea iPhone 12 este AMANATA, Iata Cand ar Putea Avea Loc

iPhone 12 are lansarea amanata, acest lucru fiind cat se poate de clar in momentul de fata, iar asta din cauza situatiei globale actuale, nu Apple nereusind sa-si trimita inginerii in China pentru a testa noile modele de telefoane inainte ca ele sa fie puse in vanzare.

Asta inseamna ca lansarea iPhone 12 va avea loc in octombrie, nu in noiembrie, cei de la Apple amanand atat evenimentul de prezentare, cat si initierea vanzarilor, asa cum a decis sa amane inclusiv lansarea iOS 14 in versiune beta pentru clienti.

Apple ar urma sa produca versiunea cea mai ieftina a iPhone 12 inaintea celorlalte trei modele, insa toate vor fi lansate in octombrie, fara exceptie, ceea ce e destul de normal din moment ce pandemia de Coronavirus a blocat multe industrii pana acum.

iPhone 12 este o serie de patru telefoane, unul cu ecran LCD si ecran de 6.1 inch, celelalte cu ecrane de diagonale diferite, dar toate OLED, preturile urmand a fi deasemenea diferite pentru fiecare model in parte, dar si asta e cat se poate de normal, avand in vedere diversitatea.

“Producția în volum a noilor modele iPhone mainstream va începe în 3T20, spun sursele […] lansarea planificată a liniei iPhone pentru 2020 pentru Apple, se pare că va veni în patru modele și trei dimensiuni, va fi probabil în octombrie în loc de septembrie.”

iPhone 12 este o serie de telefoane asteptata de catre destul de multi fani ai Apple, insa din pacate asteptarea urmeaza sa fie una destul de lunga, lucru pe care foarte multe zvonuri l-au anuntat pana in momentul de fata in repetate randuri.