Fortnite: Sony Dezvaluie o Mare SURPRIZA pentru Jucatori

Fortnite inundat

Fortnite are una dintre marile surprize ale Epic Games dezvaluite de catre Sony, in mod complet surprinzator, compania japoneza reusind sa divulge ceea ce americanii nu prea doreau sa devina public inainte de a fi lansat pentru toti jucatorii.

Fortnite urmeaza sa aiba o harta complet inundata ca parte a sezonului 3, cei de la Sony dezvaluind acest lucru, dupa cum puteti vedea in imaginea de mai jos, si e vorba despre o surpriza pe care foarte multi jucatori erau interesati sa o vada pentru titlu.

Fortnite urmeaza sa aiba o serie de animatii noi pentru jucatorii care potea sa inoate prin aceasta lume virtuala complet scufundata in apa, iar magazinul online al celor de la Sony a dezvaluit imaginea de mai jos care confirma marea schimbare pregatita.

Fortnite are o schimbare uriasa facuta pentru lumea virtuala din joc deoarece vorbim despre o schimbare totala de sezon, iar cei de la Epic Games vor sa le ofere oamenilor o experienta diferita de gameplay, astfel ca inundarea hartii e solutia lor pentru asta.

Fortnite urmeaza sa aiba lansat noul sezon in cursul zilei de 6 iunie, seara, deci atunci vom vedea si toate aceste surprize extrem de interesante care urmeaza sa fie disponibile pentru jucatorii din lumea intreaga.