Politia Romana: Ancheta unui youtuber pentru incitare la violenta

Politia Romana Ancheta youtuber

Politia Romana, prin Politia Capitalei, a deschis un dosar de cercetare dupa ce un cunoscut youtuber ar fi instigat la hartuirea minorelor intr-unul dintre clipurile video publicate in platforma YouTube, si e posibil sa fie o premiera in ceea ce priveste anchetele de acest gen.

Politia Romana il ancheteaza pe Alexandru Balan, cunoscut si cu pseudonimul Colo, conform celor de la PRO TV, el avand peste 850.000 de abonati la canalul de pe platforma YouTube, si mesajul sau a atras atentia autoritatilor, fiind aparent unul incorect.

Politia Romana a fost foarte activa in perioada starii de urgenta, monitorizand cu mare atentie retelele de socializare pentru a-i depista pe cei care incalca ordonantele militare, insa iata ca ramane in continuare foarte activa in ceea ce priveste monitorizarea mediului online.

Politia Romana indirent da de inteles, prin aceasta ancheta, ca toti cei care sunt obisnuiti sa fie violenti verbal online, sau incita la violenta, ar trebui sa fie atenti la ceea ce scriu, sau ce spun.