Samsung GALAXY S30: Anuntul GROZAV care ii va BUCURA pe Fani

Samsung GALAXY S30 are parte de un anunt grozav care ii va bucura pe toti fanii deoarece aduce o schimbare asteptata de catre foarte multa lume.

Samsung GALAXY S30 5nm

Samsung GALAXY S30 are parte de un prim anunt extrem de bun in ceea ce priveste lansarea sa, iar asta va bucura cu siguranta extrem de multa lume care asteapta cu nerabdare lansarea noului model de telefon. Mai exact, cei de la Samsung urmeaza sa integreze in Samsung GALAXY S30 un nou chip care este produs folosind un proces de fabricatie de 5nm, o versiune imbunatatita in raport cu pe care o va lansa pentru seria Note 20 in anul 2020.

Samsung GALAXY S30 ar trebui sa aiba o versiune imbunatatita a chip-ului Exynos 992, care ar trebui sa fie lansat pentru Samsung GALAXY Note 20, si care ar fi primul al coreenilor produs folosind un proces de fabricatie de 5nm. Vorbim despre un salt tehnologic major fata de chip-ul Exynos 990, care este produs cu un proces de fabricatie de 7nm, deja depasit din toate puncte de vedere, iar marea surpriza este ca Samsung GALAXY S30 nu va fi primul telefon cu un chip mai performant.

Samsung GALAXY S30: Anuntul GROZAV care ii va BUCURA pe Fani

Samsung GALAXY S30 era asteptat ca urmand a fi primul model de telefon al coreenilor care va avea un chip produs cu un proces de fabricatie de 5nm, insa se pare ca asta se va intampla mai devreme. Asta le va permite celor de la Samsung sa imbunatateasca tehnologia din spatele chip-ului, si sa ofere pentru Samsung GALAXY S30 o componenta chiar mai buna, totul spre marele beneficiu al utilizatorilor din intreaga lume, ceea ce e o veste grozava.

Samsung GALAXY S30 ar putea fi al doilea al coreenilor cu un chip produs folosind un proces de fabricatie de 5nm, insa e greu de spus daca tehnologia in sine va fi in mod real mai buna decat cea a TSMC. Totusi, pana cand Samsung GALAXY S30 va fi efectiv lansat, cei de la Samsung vor putea corecta problemele pe care le va avea Note 20 din cauza acestui procesor, astfel ca exista totusi si vesti bune in ceea ce priveste aceasta implementare importanta.

Samsung GALAXY S30 va fi lansat in prima parte a anului 2021 de catre compania Samsung, la od ata inca necunoscuta, dar e posibil ca in februarie sa se intample totul.