eMAG: Televizoare Samsung EXTRA Reducere, AntenaPlay GRATUIT

emag televizoare samsung reducere antenaplay

eMAG are astazi o promotie extrem de interesanta pentru televizoarele Samsung din propria oferta, iar asta pentru ca vorbim despre modele care se bucura nu doar de reducere, ci si de extra reducere, dar mai mult decat atat, daca veti cumpara oricare dintre modelele din aceasta pagina, aveti si AntenaPlay gratuit.

eMAG are o gama destul de diversificata de televizoare Samsung care au acum reduceri foarte bune in Romania, preturile fiind mai mici cu pana la cateva mii de LEI, iar ideea de a oferi AntenaPlay gratuit pentru clienti este ceva care va atrage cu atat mai multe vanzari pentru magazinul online.

eMAG are un cod de extra reducere care reprezinta 10% din valoarea produsului in sine, deci aveti o dubla reducere, dar numai pentru modelele care sunt listate in aceasta pagina de catre magazinul online, iar oferirea AntenaPlay gratuit timp de 90 de zile este un bonus foarte bun pentru clienti.

eMAG are doar televizoare Samsung inteligente listate in cadrul acestei promotii speciale care este disponibila pentru clientii din Romania acum, iar asta e normal, pentru ca nu puteti vedea AntenaPlay decat prin aplicatia dedicata care este disponibila in televizoarele de acest tip de la producator.

eMAG are separat de aceste televizoare si multe alte reduceri bune de care oricine poate profita chiar acum, si va recomand sa analizati cu mare atentie oferta care este disponibila pentru noi.