LIDL Romania: Noi Anunturi IMPORTANTE pentru TOTI Clientii

LIDL Romania are o serie de anunturi importante pentru clientii din toata tara, iata ce mesaje a publicat lantul de magazine pentru toata lumea.

LIDL Romania produse

LIDL Romania a inceput saptamana cu anunturi importante pentru toti clientii sai din tara, sau pentru cei care inca nu-i sunt clienti, si vorbim despre cateva surprize tipice pentru lantul de magazine. Mai exact, cei de la LIDL Romania vorbesc despre surprizele care sunt disponibile in ceea ce priveste oferta de saptamana aceasta din magazinele sale, si puteti vedea mai jos ceea ce este acum disponibil pentru achizitie pentru toti clientii din tara.

LIDL Romania a publicat in cursul zilei de ieri mesajul de mai jos in care spune ca are pentru clientii din Romania pregatite o serie de surprize perfecte pentru o vara calduroasa. Vorbim despre o masina pentru cuburi de gheata pe care LIDL Romania o ofera pentru clienti in magazinele sale, dar si pahare pentru limonada, sau cosuri pentru fructe, iar intr-o vara fierbinte e foarte posibil ca acestea sa fie de mare ajutor pentru oricine vrea sa se racoreasca.

Pregătește-te cu tot ce ai nevoie pentru petrecerea de acasă. 🤩 Mașină de cuburi de gheață, pahare de limonadă sau coș…

Publicată de Lidl Romania pe Luni, 1 iunie 2020

LIDL Romania: Noi Anunturi IMPORTANTE pentru TOTI Clientii

LIDL Romania nu se rezuma doar la atat, si le spune clientilor din Romania ca are deasemenea in magazinele sale disponibile tensiometre cu functie vocala, plus multe alte accesorii de imbracaminte. Puteti vedea mai jos unde trebuie sa mergeti pentru a vizualiza lista intreaga de produse care sunt disponibile in cadrul magazinelor din Romania, iar acolo unde ele inca nu sunt disponibile, vor fi disponibile in perioada urmatoare pentru toata lumea.

LIDL Romania are saptamanal noi promotii cu noi produse pentru clientii sai din toata tara, iar ceea ce vedem mai jos reprezinta mersul normal al lucrurilor pentru lantul de magazine. LIDL Romania are in mod constant surprize foarte bune pentru clientii sai din toata tara, si e bine sa fiti atenti la mesajele magazinului pentru ca s-ar putea sa gasiti ceva care sa va fie intr-adevar de folos, dar care sa fie oferit si in stocuri limitate in aceasta perioada.

Accesoriile din gama „Mai sănătos, mai confortabil" sunt în magazinele noastre săptămâna aceasta. 😊 Tensiometru cu…

Publicată de Lidl Romania pe Marţi, 2 iunie 2020

LIDL Romania ar trebui sa aiba acum unele dintre aceste produse noi disponibile in magazinele din toata tara, iar ceea ce nu e inca disponibil, va fi in perioada imediat urmatoare.