BRD Romania: IMPORTANT Anunt care Vizeaza Clientii din Tara

BRD Romania are clientii din Romania vizati de un anunt foarte important care a venit de la banca, iata ce trebuie sa stie foarte multi dintre ei acum.

BRD Romania calculare

BRD Romania este una dintre cele mai mari banci din tara noastra, cu foarte multi clienti in diverse colturi ale sale, iar pentru toti dintre ei exista un anunt important privind actiunile bancii. Dupa ce a decis sa preia cereri pentru amanarea ratelor la credite, cei de la BRD Romania au reusit intr-un final sa faca pentru clientii sai din toata tara inclusiv un calculator care ii ajuta sa afle cu cat urmeaza sa le creasca rata, in functie de perioada aleasa pentru amanare.

BRD Romania a reusit intr-un final sa faca un asemenea calculator, asa cum au facut si alte banci pentru a-i ajuta pe clienti sa afle in timp util cu cat urmeaza sa le creasca ratele la credite daca aleg sa le amane. OUG 37/2020 este cea care le permite clientilor romani afectati de pandemia de Coronavirus sa isi amane ratele la credite pentru perioade predefinite de timp, insa BRD Romania ii ajuta pe oameni sa afle si cu cat vor plati mai mult daca fac asta.

BRD Romania: IMPORTANT Anunt care Vizeaza Clientii din Tara

BRD Romania nu face altceva decat sa calculeze cresterile in baza legislatiei din Romania, iar la toate bancile care le permit clientilor sa-si amane ratele exista cresteri ale acestora. Clientii au optiunea de a amana ratele cu orice perioada doresc, in baza limitelor stabilite de catre ordonanta de urgenta, iar cei de la BRD Romania ii ajuta pe oameni sa fie informati din timp in legatura cu platile mai mari pe care le vor avea de facut daca profita de acest sistem.

BRD Romania nu a avut de la bun inceput acest calculator, nici informatii detaliate, ca acum, cu privire la ceea ce se intampla daca alegi sa-ti amani rata pentru o anumita perioada de timp. Lucrurile s-au schimbat, iar acum cei de la BRD Romania au in website-ul lor toate aceste informatii detaliate, si e bine sa te uiti printre toate pentru a vedea exact ce urmeaza sa se intample daca decizi sa-ti amani rata pentru vreun credit in acest moment.

BRD Romania a procesat, probabil, zeci de mii de cereri pentru amanarea ratelor la credite, insa in acelasi timp este activ implicata in programul IMM Invest, prin care se dau bani catre firmele din Romania.