iOS 14 va avea aceasta Noua Functie SPECIALA in iPhone, iPad

ios 14 traduceri

iOS 14 urmeaza sa aduca pentru iPhone si iPad o noua functie speciala la care cei de la Apple lucreaza de ceva vreme, si care a fost descoperita multumita unui build alpha al sistemului de operare care a fost distribuit in mod neautorizat de catre un partener al companiei.

iOS 14 va avea integrat in Safari un sistem special care va fi capabil sa traduca paginile de internet pe care utilizatorii le citesc, adica exact ceea ce exista in Google Chrome de foarte multa vreme, insa nu se stie ce sistem de traducere va fi oferit de catre cei de la Apple.

iOS 14 urmeazas sa aiba aceasta functie integrata inclusiv pentru alte aplicatii native pe care le include Apple in sistemul sau de operare, inclusiv App Store, unde vom vedea descrieri traduse pentru aplicatiile care sunt disponibile pentru instalare in iPhone si iPad.

iOS 14 va face traducerile in mod automat direct in telefoanele noastre folosind sistemul Neural Engine, deci in mod teoretic n-ar trebui sa fie nevoie nici de vreo conexiune de internet pentru a vedea informatiile in limba dorita de catre noi.

iOS 14 urmeaza sa aiba prezentate multe dintre noutatile importante in cursul zilei de 22 iunie, compania Apple urmand a sustine atunci o conferinta online pentru a dezvalui surprizele mari pregatite pentru clientii de iPhone, iPad din intreaga lume.