EON Romania: Anuntul IMPORTANT pentru TOTI Clientii din Tara

EON Romania are un anunt important pentru toti clientii sai in Romania, iata ce mesaj a publicat compania si de ce este de interes pentru multi clienti.

EON Romania confort

EON Romania, unul dintre marii furnizori de servicii de energie electrica si gaze naturale, din tara noastra, are un mesaj de care foarte multi dintre clientii sai din tara ar trebui sa stie chiar acum. EON Romania are un concurs prin care le ofera clientilor din toata tara posibilitatea de a castiga unul dintre cele 10 aparate de aer conditionat care au fost alese de catre companie pentru aceasta promotie, si vorbim despre o oferta foarte interesanta.

EON Romania are acest concurs disponibil doar pentru cei care isi instaleaza deja un aparat de aer conditionat ca parte a serviciilor pe care le ofera furnizorul de energie electrica acum. Avand in vedere ca in cam orice apartament e loc, si uneori chiar nevoie, de mai mult de un aparat de aer conditionat, concursul celor de la EON Romania s-ar putea dovedi a fi unul care sa vina intr-adevar in ajutorul unor oameni care au nevoie de mai mult de un asemenea aparat.

EON Romania: Anuntul IMPORTANT pentru TOTI Clientii din Tara

EON Romania are mai multe optiuni pentru cei care vor sa profite de serviciile sale pe partea de vanzari de aparate de aer conditionat, multiple tipuri fiind disponibile, desigur la diverse preturi. Interesant este ca toate pot fi controlate prin WiFi, desi unele vin de la companii necunoscute, dar asta inseamna ca le puteti administra inclusiv din aplicatii de pe telefoane mobile, iar EON Romania are preturi suficient de bune incat sa nu ratati sansa de a intra in concurs.

Indiferent de sezon, rămâi în zona de confort: instalează soluția E.ON Cool cu aer condiționat și servicii incluse și și…

Publicată de e.on pe Marţi, 2 iunie 2020

EON Romania are acest concurs initiat cu nu foarte mult timp in urma, dar desigur ca el este oferit pentru o perioada limitata de timp, ceea ce e si normal pana la urma. Problema este ca daca vreti intr-adevar sa profitati de el, atunci ar trebui sa o faceti cat mai repede, iar asta pentru ca vine vara, iar foarte multa lume se va gandi sa-si cumpere aparate de aer conditionat, poate chiar de la EON Romania, deci asteptarea ar putea fi una lunga.

EON Romania are acest concurs deschis pentru toti cei care profita de aceste servicii pe care le ofera, deci nu prea exista motive sa va ganditi ca n-ati putea sa aveti sansa de a castiga un aparat de aer conditionat.