Samsung GALAXY Note 20 Plus: Primele SPECIFICATII Anuntate

Samsung GALAXY Note 20 Plus are primele specificatii anuntate inaintea lansarea telefonului, iata ce ne pregateste compania Samsung in curand.

Samsung GALAXY Note 20 Plus camera

Samsung GALAXY Note 20 Plus, in versiunea 5G, are astazi primele specificatii anuntate de catre un foarte important leaker, si vorbim despre o prima dezvaluire majora pentru clientii din toata lumea. Samsung GALAXY Note 20 Plus este si modelul care va fi cel mai scump din seria care va fi lansata in luna august, sau septembrie, insa va avea si cele mai bune specificatii dintre toate modelele care sunt in plin proces de dezvoltare la compania coreeana acum.

Samsung GALAXY Note 20 Plus ar urma sa aiba un senzor de imagine de 108 megapixeli integrat de catre Samsung, desi acelasi leaker spunea acum cateva saptamani ca asta nu se va intampla. Se pare ca intre timp fie el, fie Samsung, si-au schimbat planurile, astfel ca Samsung GALAXY Note 20 Plus va avea pana la urma o asemenea schimbare importanta facuta in raport cu modelul lansat anul trecut, ea fiind luata de la GALAXY S20 Ultra, asa cum se specula.

Samsung GALAXY Note 20 Plus: Primele SPECIFICATII Anuntate

Samsung GALAXY Note 20 Plus camera specificatii

Samsung GALAXY Note 20 Plus va avea un nou senzor cu laser pentru focalizare automata, acesta urmand a inlocui senzorul ToF din seria S20, si urmand a rezolva problema cu acest tip de focalizare automata. Pentru Samsung GALAXY Note 20 Plus nu va fi integrata o camera periscop, cu zoom, care are 48 megapixeli, ci doar 13, leakerul spunand ca acea functie cu zoom optic de pana la 100X urmeaza sa dispara din telefon, din pacate pentru fani.

Samsung GALAXY Note 20 Plus va avea o camera ultra-wide cu rezolutie de 12 megapixeli, zoom-ul optic fiind limitat la 5X, iar cel digital la 50X, deci undeva pe la jumatate fata de GALAXY S20 Ultra. Pe de alta parte, Samsung GALAXY Note 20 Plus urmeaza sa aiba un ecran ce va beneficia de o rata de refresh de 120 Hz care va afisa imaginile mult mai fluid, iar aici ar putea fi vorba despre imbunatatiri software, nu neaparat hardware, care ar putea ajunge si in seria S20.

Samsung GALAXY Note 20 Plus mai are si alte noutati, inclusiv un posibil procesor nou in raport cu cel din seria S20, o premiera pentru serie, dar mai multe vom afla la prezentarea din august.