BANCA Transilvania: Anunt SPECIAL, ce Ofera EXCLUSIV Astazi

BANCA Transilvania are un anunt special pentru toti clientii sai din Romania, iata ce ofera exclusiv astazi pentru toata lumea, si cum poti profita.

BANCA Transilvania google

BANCA Transilvania are iar o veste extrem de buna pentru toti clientii sai din Romania, iar asta pentru ca ii place sa-si bucure oamenii care-i folosesc serviciile, dar azi vorbim si despre ceva special oferit de catre banca. Mai exact, cei de la BANCA Transilvania organizeaza iar astazi BT Pay Day, promotia lor speciala prin care le ofera clientilor din toata Romania posibilitatea de a castiga un premu daca fac tranzactii prin aplicatia sa.

BANCA Transilvania are astazi pentru clienti oferita posibilitatea de a castiga una dintre cele 3 boxe Google Mini ca parte a promotiei, ceea ce e o distantare fata de promotiile anterioare ale bancii. Pana acum BANCA Transilvania a oferit hamace, biciclete, si alte cateva surprize interesante cu ocazia BT Pay Day, dar iata ca acum vorbim si despre o boxa Google Mini, ceva ce poate fi extrem de util pentru foarte multa lume, in special in aer liber.

BANCA Transilvania: Anunt SPECIAL, ce Ofera EXCLUSIV Astazi

BANCA Transilvania le ofera clientilor romani posibilitatea de a castiga o boxa Google Mini daca fac tranzactii prin aplicatia BT Pay astazi, si doar astazi, adica exact ca in cazul promotiilor anterioare. Orice fel de transfer de bani, sau donatie, le aduce clientilor posibilitatea de a castiga una dintre cele trei boxe pe care BANCA Transilvania le ofera, acelasi lucru fiind valabil si pentru platile facute cu telefonul in magazinele care au POS-uri contactless.

#BTPayDay is here!🎉Astăzi orice plată cu telefonul, transfer de bani sau donație te poate premia. Avem pentru voi 3 boxe Google Mini. ☺️Hai în secțiunea oferte din BT Pay să vezi mai multe detalii.

Publicată de Banca Transilvania pe Joi, 4 iunie 2020

BANCA Transilvania limiteaza posibilitatea de participare la concurs doar prin aplicatia BT Pay, si doar astazi, astfel ca ar fi bine sa stiti ca doar asa va puteti inscrie pentru a participa la concurs. Promotia pe care BANCA Transilvania o face va expira la miezul noptii, asa cum s-a intamplat si cu altele pe care ea le-a avut pentru clientii din Romania, asa ca ar fi bine sa profitati de ea cat inca mai este valabila, pentru ca nu se stie cand va mai avea premii atat de bune.

BANCA Transilvania alterneaza aceste concursuri cu promotii pe care le are pentru clientii din toata tara, iar inca una dintre ele va fi disponibila foarte curand, dar voi vorbi despre ea intr-un articol urmator.