Motorola edge+ premiat pentru calitatea audio oferita

Motorola edge+ premiat calitatea audio

Motorola edge+ a fost premiat pentru calitatea audio a difuzoarelor pe care le are, ceva ce nu poate fi spus despre prea multe modele de telefoane mobile, detalii fiind listate mai jos .

“Motorola colaborează cu Waves Audio, compania deținătoare a premului Technical Grammy pentru expertiză și inovație audio, pentru a oferi utilizatorilor gamei de telefoane edge cea mai bună calitate a sunetului. Pe lângă performanțele de vârf, motorola edge+ vine echipat cu specificații de sunet incomparabile pe piața de smartphone-uri.

Waves Audio este lider mondial în producție și inovare de plug-in-uri audio și procesare digitală a semnalului audio pentru profesioniști. Procesoarele software și hardware Waves sunt utilizate în toate etapele unei producții audio și pot fi ascultate în hit-uri, filme blockbuster, dar și în cele mai populare jocuri video din întrega lume.

În relația cu smartphone-ul, pe lângă un display bun, sistem de camere de top și autonomie, tot mai mulți utilizatori își doresc să aibă o experiență audio perfectă. Acesta este unul dintre motivele pentru care Motorola a decis să echipeze edge+ cu cele mai bune și mai puternice difuzoare stereo disponibile pe piață, dar și cu tehnologia mobilă Waves MaxxAudio.

Sunetul pe care motorola edge+ îl produce este cu adevărat special datorită tehnologiei Waves pentru procesare audio, dar și a setului său avansat de algoritmi MobileMaxx. Sunetul memorabil este datorat setului de îmbunătățiri aduse algoritmului Waves MaxxAudio îmbinat cu anii de experiență a inginerilor de sunet, utilizate la maximum pentru a regla difuzoarele motorola edge+. În timp ce tehnologia MaxxTreble evidențiază toate detaliile audio pe frecvențe de sunet mai înalte, range-ul bass-ului este extins mult peste posibilitățile fizice ale hardware-ului, utilizând îmbunătățirile psihoacustice ale software-ului MobileMaxx (Psychoacoustic Bass). În final, specificațiile stereo ale flagship-ului motorola edge+ au fost îmbunătățite cu ajutorul algoritmului audio MaxxStereo.

În funcție de conținutul audio redat pe smartphone, Waves activează tehnologia MaxxVolume care plasează mixul audio în centrul scenei sau MaxxDialog care dectectează canalul sonor central și asigură dialoguri mai clare în filmele și înregistrările audio vizionate. Waves MaxxAudio software optimizează automat setările de sunet specifice pentru muzică, video, jocuri și voce, iar interacțiunea cu utilizatorul este, de asemenea, luată în calcul.

Acest lucru înseamnă că fie în mod portret, fie landscape, MaxxAudio Mobile folosește datele senzorilor în ajustarea sunetului în mod inteligent, pentru o experiență de ascultare optimă.

Pentru a realiza acest lucru, motorola edge+ are un procesor DSP – digital sound care este dedicat procesării sunetului și este proiectat să permită calcule matematice complexe la viteze mari, cu utilizarea minimă a puterii. DSP este o parte esențială a echipamentelor audio, decodifică fișierele MP3 pentru a îmbunătăți basul, elimină zgomotul de fundal și recunoaște vocea utilizatorului.

Pentru ca sunetul de pe motorola edge+ să fie cu adevărat unic, procesorul digital de semnal folosește trei convertoare audio digitale (DAC) care transformă sunetul digital în analog și îl trimit către amplificatoare.

Sunetul joacă un rol important în viața fiecăruia dintre noi și trezește stări emoționale, reacții fiziologice și psihologice diverse. Numeroase studii au demonstrat efectul benefic al sunetului asupra sănătății și stării de bine, iar Motorola mizează pe o experiență audio impecabilă pentru utilizatori, înțelegând cât de important este sunetul pentru vizionarea unui film, audiția piesei preferate sau pentru jocurile video. Flagship-ul motorola edge+ este echipat cu cele mai puternice difuzoare construite vreodată pentru un smartphone și acesta este doar începutul călătoriei printre sunete.”