GTA 5: Decizia FARA PRECEDENT Luata de catre Rockstar Games

GTA 5 omagiu

GTA 5 are milioane de jucatori din lumea intreaga, iar pentru jocul foarte popular a fost luata o decizie fara precedent de catre cei de la Rockstar Games, compania facand asta pentru prima oara, cel putin in ultimii ani, luand prin surprindere foarte multa lume.

GTA 5 a avut serverele inchise timp de 2 ore in cursul zilei de 4 iunie de catre cei de la Rockstar Games ca un moment de reculegere pentru uciderea brutala a americanului George Floyd de catre un politist din Minnesota cu aproximativ o saptamana in urma.

GTA 5 a avut anuntat totul cu doar cateva ore inainte ca evenimentul sa e intample, ceea ce a venit ca o foarte mare surpriza, insa nu doar acest joc a fost afectat de decizie, ci si Red Dead Online, serverele pentru ambele titluri devenind indisponibile timp de 2 ore.

GTA 5 a avut practic accesul restrictionat pentru milioane de jucatori din toata lumea, chiar daca nu toti au inteles de ce a fost nevoie de o decizie de acest gen, insa ea este una buna, si arata inca o data cat de important este tot ceea ce se intampla acum in SUA.

GTA 5 nu a avut deocamdata amanata lansarea de noutati de catre cei de la Rockstar Games, dar s-ar putea intampla si acest lucru din moment ce violentele din SUA ating niveluri fara precedent, fara semne ca s-ar putea stabiliza situatia in curand.