DIGI, Orange, Vodafone, Telekom: Anunt INGRIJORATOR pentru TOTI Romanii

DIGI, Orange, Vodafone, Telekom sunt in centrul unui anunt foarte ingrijorator venit astazi in Romania, iata ce trebuie sa stie clientii din tara.

DIGI, Orange, Vodafone, Telekom incidente

DIGI, Orange, Vodafone, Telekom sunt in centrul unui anunt ingrijorator venit astazi pentru toti clientii din Romania, iar asta pentru ca vorbim si despre o problema foarte serioasa care afecteaza foarte multa lume. Cei de la ANCOM au publicat noi statistici importante cu privire la incidentele de securitate care au avut loc in cursul anului 2019 in Romania, iar din pacate ei au anuntat o crestere cu 40% a celor inregistrate in retelele DIGI, Orange, Vodafone, Telekom anul trecut.

DIGI, Orange, Vodafone, Telekom au inregistrat 794 de incidente de securitate cu impact semnificativ integritatea retelelor si serviciilor de telecomunicatii, peste 23 de milioane de conexiuni fiind afectate. Conform celor de la ANCOM, in 2019 principalele probleme de securitate au fost pentru conexiunile de internet ale DIGI, Orange, Vodafone, Telekom, iar asta desi in anii anteriori problemele au fost cu serviciile de telefonie mobila, sau cu cele SMS.

DIGI, Orange, Vodafone, Telekom: Anunt INGRIJORATOR pentru TOTI Romanii

DIGI, Orange, Vodafone, Telekom incidente securitate
Incidentele de securitate inregistrate de DIGI, Orange, Vodafone, Telekom in Romania in 2019 conform ANCOM.

DIGI, Orange, Vodafone, Telekom au in imaginea de mai sus prezentate statisticile privind problemele de securitate generate de catre incidentele raportate in anul 2019, si desigur segmentat pe tipuri de servicii. Diferenta dintre numarul de conexiuni de internet afectate, si cele de telefonie sau SMS, este mica, insa cresterea primei este notabila, iar DIGI, Orange, Vodafone, Telekom lucreaza mai mult ca sigur intens la rezolvarea problemelor si securizarea suplimentara a retelelor.

DIGI, Orange, Vodafone, Telekom au avut afectate serviciile de aceste incidente de securitate pentru o perioada de 4573 ore, in crestere cu peste 50% fata de anul 2018, durata medie a unuia fiind de 5 ore si 46 minute. Practic, aceste incidente de securitate au generat foarte mari pierderi de timp, si bani, pentru DIGI, Orange, Vodafone, Telekom, insa si pentru clientii care nu s-au putut folosi de servicii, si poate ca in 202 lucrurile vor sta mai bine decat in cursul anilor trecuti.

DIGI, Orange, Vodafone, Telekom lucreaza constant la imbunatatirea retelelor de telecomunicatii pe care le-au facut in Romani pentru ca orice fel de probleme de acest gen sa fie rezolvate cat mai rapid.