LIDL Romania: Mesaj IMPORTANT, ce face in TOATE Magazinele

LIDL Romania a facut un anunt foarte important pentru toti clientii din Romania, iata ce va face in toate magazinele sale din tara, si ce trebuie sa stii.

0

LIDL Romania temperatura

LIDL Romania are un mesaj extrem de important pentru toti clientii care in aceasta perioada decid sa-i calce pragul, si asta va afecta toate magazinele din Romania pe care le detine lantul german. Mai exact, cei de la LIDL Romania vorbesc despre faptul ca este obligatorie masurarea temperaturii tuturor celor care le calca pragul pentru a cumpara produsele din magazine, si e posibil ca Ministerul Sanatatii sa fi intervenit aici la toate lanturile de supermarket-uri.

LIDL Romania era obligat sa verifice temperatura clientilor inca de la 15 mai pentru a facilita accesul oamenilor in magazine, lucru care nu s-a intamplat in toata Romania la toti competitorii. Unele lanturi de super/hypermarket-uri au decis sa nu verifice temperatura clientilor, sa nu-i oblige sa poarte masca, ceea ce poate facilita imbolnavirea in masa cu Coronavirus, iar acum LIDL Romania vine cu un mesaj important prin care le spune oamenilor ca asta e obligatoriu.

LIDL Romania: Mesaj IMPORTANT, ce face in TOATE Magazinele

LIDL Romania are obligatia de a nu le permite oamenilor cu temperaturi mai mari de 37.3 grade Celsius sa intre in magazinele sale, asa cum se intampla la orice fel de magazin de acest gen, si nu numai. Avand in vedere cresterea cazurilor noi de Coroanvirus, probabil si pentru ca in unele magazine nu se respecta regulile, e posibil ca Ministerul Sanatatii sa le fl “readus aminte” marilor lanturi de magazine sa respecte regulile, iar LIDL Romania spune ca o face.

Ne dorim să rămânem în continuare #ImpreunaInSiguranta, iar respectarea legislației în vigoare, precum și siguranța…

Publicată de Lidl Romania pe Vineri, 5 iunie 2020

LIDL Romania ar trebui sa se asigure si ca oamenii poarta mastile pe nas si pe gura inclusiv in interiorul magazinelor, nu doar la intrare, iar asta pentru ca unii refuza sa o faca in interior, putandu-i imbolnavi, din rea credita, pe altii. LIDL Romania nu spune nimic despre asta, la fel cum nici alte magazine nu spun ca vor avea grija ca oamenii sa poarte mastile pe nas si gura in interiorul magazinelor, dar din moment ce nici unii angajati nu o fac, nu te poti astepta la ceva bun.

LIDL Romania ar trebui sa faca verificarile acestea de temperatura in toate orasele din Romania in care are magazine, pentru fiecare client in parte, fe ca ii place sau nu, dar ramane de vazut daca se va tine de cuvant.