Netflix: Romanii Bucurati de Vestea GROZAVA Anuntata Astazi

Netflix ii bucura pe toti abonatii din Romania cu o veste grozava care a fost anuntata astaz pentru toata lumea, iata ce trebuie sa stii astazi.

 

Netflix crima

Netflix stie cum sa isi faca abonatii fericiti, iar pentru cei din Romania a venit astazi o veste extrem de buna care vine si ca o surpriza foarte frumoasa pentru ca vorbim despre beneficii pentru noi. Cei de la Netflix au anuntat care sunt filmele si serialele noi disponibile in cursul acestui weekend pentru toata lumea din Romania, iar mai jos puteti vedea ce a fost pregatit pentru toata lumea, cateva creatii asteptate de mult timp fiind disponibile.

Netflix a lansat un film foarte interesant numit The Last Days of American Crime, acesta avand deja parte de laude de la critici, dar si de la multi abonati din strainatate. Cu Edgar Ramirez in rol principal, acest film nou de la Netflix este disponibil inca din cursul zilei de ieri pentru abonatii din intreaga lume, el prezentand o poveste dintr-un viitor alternativ care alimenteaza intr-o anumita masura teoriile de control total asupra populatiei.

Netflix: Romanii Bucurati de Vestea GROZAVA Anuntata Astazi

Netflix a lansat deasemenea si cel de-al patrulea sezon al 13 Reasons Why, un serial foarte apreciat in intreaga lume, si exista multe surprize pregatite de catre producatori pentru el. In aceeasi masura, cel de-al cincilea sezon al Queer Eye a fost lansat in cadrul Netflix, alt serial care are foarte multi urmaritori, si care a avut acest sezon nou asteptat de catre foarte multa lume, iar incepand din acest weekend iti poti ocupa timpul cu vizionarea sa.

Hai cu weekendu' prelungit 🙏

Publicată de Netflix pe Vineri, 5 iunie 2020

Netflix a lansat deasemenea Spelling the Dream saptamana aceasta, dar si Baki, asta desigur impreuna cu alte cateva titluri licentiate de la diversi alti producatori de continut din lumea intreaga. N-a aparut foarte mult continut in cadrul Netflix saptamana aceasta, doar 50 de filme si seriale fiind pregatite pentru oamenii din intreaga lume, dar chiar si asa, vorbim despre destul continut lansat pentru noi toti chiar de zilele trecte in platforma de streaming.

Netflix urmeaza sa aiba si foarte mult alt obtinut disponibil pentru abonatii din Romania in urmatoarele saptamani, asa ca mai avem foarte multe de vazut in perioada urmatoare de la companie.