DACIA Logan 2021: Vestile GROZAVE Privind Lansarea Masinii

DACIA Logan 2021 are parte de vesti grozave pentru clientii din Romania, si din toata Europa, iata ce se intampla in momentul de fata cu noua masina.

DACIA Logan 2021 testare

DACIA Logan 2021 se tot apropie de lansare, una dintre cele mai asteptate masini ale producatorului de la Mioveni fiind in plin proces de testare pe drumurile publice in momentul de fata. Am vazut imagini cu DACIA Logan 2021 din strainatate, fiind testata inclusiv in zapada, iar acum cei de la DACIA o testeaza inclusiv in Romania, semn ca lansarea din tara noastra ar trebui sa aiba loc intr-adevar la inceputul anului viitor, dupa o prezentare in toamna.

DACIA Logan 2021 aduce foarte multe schimbari pentru toata seria de telefoane, iar intensificarea testelor din Romania este o veste foarte buna in ceea ce priveste punerea in vanzare a masinii. Din moment ce DACIA Logan 2021 este testata acum pe drumurile publice, inclusiv in trafic, nu doar fara trafic, precum in starea de urgenta, e clar ca se fac ultimele pregatiri inainte ca masina sa fie prezentata in cadrul salonului auto de la Paris, din octombrie.

DACIA Logan 2021: Vestile GROZAVE Privind Lansarea Masinii

DACIA Logan 2021 vine cu o platforma diferita fata de cea utilizata in actualele modele, DACIA preluand de la Renault Clio 5 platforma CMF-B pentru noua sa serie de masini. Avand in vedere ca trebuie facute multe modificari pentru a adapta platforma la DACIA Logan 2021, fata de ceea ce se facea pentru vechile modele, o lunga perioada de testare era necesara, inclusiv pe drumurile din Romania, care sunt cu mult diferite fata de cele din alte tari europene.

DACIA Logan 2021 ar trebui sa intre si in productie in Romania undeva spre finalul acestui an, cel mai probabil dupa ce va fi prezentata la salonul auto, ar asta pentru ca lansarea ar trebui sa aiba loc la inceput de 2021. Pana atunci DACIA Logan 2021 va fi mai mult ca sigur testata in continuare pe drumurile publice, tot camuflata, desi multe dintre noutatile importate au fost dezvaluite deja de catre presa din Franta, si imaginile anterioare cu noua masina.

DACIA Logan 2021 ar urma sa aduca foarte multe schimbari pentru clienti, dar desigur ca va fi si mai scumpa in comparatie cu modelele actuale, insa diferentele n-ar trebui sa fie totusi uriase.