DIGI Romania: Asta Primesc GRATUIT Clientii din TOATA Tara

DIGI Romania ofera gratuit pentru clientii din orice colt al tarii un beneficiu urias, iata ce trebuie sa faci pentru a beneficia de tot chiar acum.

DIGI Romania streaming

DIGI Romania are pentru clientii din orice colt al tarii o gratuitate care vine ca un beneficiu foarte bun, in special pentru cei care obisnuiesc sa isi folsoeasca terminalele mobile, si nu numai, pentru a vedea filme, seriale. DIGI Romania le ofera clientilor din toata tara posibilitatea de a activa gratuit si un cont in platforma de streaming HBO Go in momentul in care activeaza una dintre cele doua extraoptiuni HBO sau MAXPAK, disponibile pentru abonamentele de televiziune.

DIGI Romania are oferta aceasta de ceva vreme, iar platforma HBO Go ii ajuta pe clienti sa urmareasca oricare dintre filmele si serialele care sunt listate acolo, indiferent de unde fac asta. DIGI Romania are integrata platforma HBO in cea DIGI Online, insa separat de asta utilizatorii ar trebui sa aiba acces pentru vizualizare inclusiv direct din website-ul pe care marea companie de productie din SUA il ofera pentru urmarirea continutului sau.

DIGI Romania: Asta Primesc GRATUIT Clientii din TOATA Tara

DIGI Romania include accesul la HBO Go gratuit in extraoptiunile HBO, sau MAXPAK asa cum fac si alti operatori de telecomunicatii, chiar daca in unele cazuri gratuitatea e limitata in timp. In cazul celor de la DIGI Romania e vorba despre o gratuitate care e valabila in toata perioada de timp in care clientii au activa si extraoptiunea pentru a vedea canalele HBO la televizor, deci nu trebuie sa va faceti griji ca la un moment dat ea va fi dezactivata de catre operator.

DIGI Romania le permite astfel clientilor DIGI TV, care au si extraoptiunea HBO, sau MAXPAK, sa vada continutul HBO Go de oriunde din lume, si de pe orice fel de dispozitive. Daca in cazul DIGI Online e vorba de o limitare doar pentru clientii DIGI Romania, in cazul HBO Go nu e vorba de asa ceva, deci daca vreti sa vedeti continutul si cand faceti naveta la serviciu, sau sunteti undeva in vacanta, aveti posibilitatea de a face acest lucru fara vreo problema.

DIGI Romania nu are vreo limita in timp in care este, sau va fi, disponibila aceasta gratuitate, asa ca va puteti bucura de ea fara probleme oricand activat extraoptiunea HBO pentru abonamentul de televiziune.