Samsung GALAXY Note 20 ULTRA: Noul Model Premium din August

Samsung GALAXY Note 20 ULTRA este noul model premium de telefon pe care compania Samsung il pregateste pentru lansare in lumea intreaga in momentul de fata.

Samsung GALAXY Note 20 ULTRA premium

Samsung GALAXY Note 20 ULTRA urmeaza sa fie modelul premium de telefon al coreenilor din seria care va fi lansata in vara acestui an, si dupa cum puteti vedea, se mai mprumuta ceva de la seria S20. Desi se credea ca Samsung GALAXY Note 20 Plus va fi denumirea modellui de top din noua serie, se pare ca Samsung GALAXY Note 20 ULTRA este denumirea aleasa de catre coreeni pentru cel mai puternic dintre telefoanele la care se lucreaza in momentul de fata.

Samsung GALAXY Note 20 ULTRA va avea specificatiile pe care S20 ULTRA le are, desigur cu anumite minusuri, cum ar fi capacitatea de a face zoom de pana la 100X, zoom-ul optic fiind deasemenea redus. Nu e clar nici daca vom vedea o camera de 108 megapixeli in Samsung GALAXY Note 20 ULTRA, sau daca va fi integrata una cu specificatii inferioare, deci aici inca exista multe necunoscute pentru clientii din intreaga lume, ceea ce genereaza si multe discutii.

Samsung GALAXY Note 20 ULTRA: Noul Model Premium din August

Samsung GALAXY Note 20 ULTRA ar putea avea totusi un procesor superior celui folosit in modelele din seria S20, ceea ce ar fi o surpriza foarte buna, dar nici aici nu e clar ce anume se intampla. Nu se stie nici ce fel de baterie urmeaza sa fie integrata in Samsung GALAXY Note 20 ULTRA, desi se speculeaza ca ar fi vorba despre una de 4500 mAh, capacitatea putand fi in realitate mai mare, dar mai multe vom afla in ziua prezentarii noului telefon mobil.

Samsung GALAXY Note 20 ULTRA ar urma sa fe lansat undeva pe la final de luna august de catre cei de la Samsung, si desigur ca va avea conectivitate 5G integrata, ceea ce este o veste foarte buna. Problema este ca Samsung GALAXY Note 20 ULTRA ar putea fi char mai scump decat modelele lansate in cursul anului trecut, doar ca nu se stie foarte clar cam cat de mare va fi diferenta in comparatie cu modelele din seria anterioara care sunt vandute acum.

Samsung GALAXY Note 20 ULTRA va fi prezentat in cadrul unei conferinte care va avea loc exclusiv online, pandemia de Coronavirus fortand compania Samsung sa organizeze lucrurile asa.