DACIA Duster 3: SURPRIZA pe care o Asteapta de Mult Clientii

DACIA Duster 3 pentru noul model de SUV pe care o asteptau foarte multi dintre clientii din Romania, sau alte tari europene de foarte multa vreme.

DACIA Duster 3 platforma

DACIA Duster 3 este urmatoarea mare evolutie pentru seria de SUV-uri vandute de catre cei de la DACIA, iar acest nou model este in plin proces de dezvoltare in momentul de fata. Vorbim despre DACIA Duster 3 ca o masina care va fi lansata undeva prin 2025/2026, nu despre modelul care va fi lansat in 2021/2022 de catre producatoruld de la Mioveni, iar asta pentru ca va veni cu mult mai multe schimbari decat modelul facelift care va fi anuntat in cam un an de zile.

DACIA Duster 3 ar trebui sa vina in mod sigur cu platforma hibrid E-Tech, pe care cei de la Renault au implementat-o in unele modele de masini, si care ar trebui sa ajunga inclusi in unele de la DACIA chiar din 2020/2021. Conform unor informatii din presa franceza un nou model al Lodgy, sau oricum se va numi noul SUV cu 7 locuri de la DACIA, va avea aceasta platforma hibrid E-Tech, iar DACIA Duster 3 ar trebui sa vina deasemenea cu ea, dar din 2025/2026.

DACIA Duster 3: SURPRIZA pe care o Asteapta de Mult Clientii

DACIA Duster 3 ar trebui sa fie primul model de la producatorul roman cu aceasta platforma, iar asta pentru ca e destul de greu de crezut ca daca DACIA Duster 2021/2022 va avea variatii de modele noi, ele ar putea include si o versiune hibrid. E posibil ca DACIA sa integreze tehnologia hibrid doar in modelele nou ale Logan, Sandero, sau Lodgy, iar pentru DACIA Duster 3 sa pastreze intgrarea intr-un SUV adevarat din oferta sa, dar deocamdata nimic nu e stabilit sigur.

DACIA Duster 3 ramane totusi o masina foarte interesanta, si pana acum am aflat ca ea urmeaza sa fie schimbata aproape in totalitate, asa cum se intampla si cu DACIA Logan 3 in raport cu modelele actuale. E posibil sa vedem pentru DACIA Duster 3 si motorizari noi in raport cu modelele care vor fi vandute prin 2023/2024, dar asta depinde foarte mult si de modul in care Renault va reusi sa-si revina din criza a intrat din cauza pandemiei de Coronavirus.

DACIA Duster 3 nu va avea lansarea avansata de catre Renault, producatorul luand decizia de a-si reduce centrele de dezvoltare, deci e posibil ca finalizarea sa fie ingreunata pana in 2025/2026.