Fortnite: Nou Bug care ii ENERVEAZA pe foarte Multi Jucatori

Fortnite are o noua problema descoperita de catre jucatorii care sunt activi in platforma virtuala a celor de la Epic Games, si vorbim despre un bug care a inceput deja sa enerveze foarte multa lume, plangerile venind constant pe retelele de socializare.

Fortnite are un bug care afecteaza, din cate se pare, doar Mac-urile, iar multumita lui jucatorii pot reintra intr-un Battle Royale dupa ce jumatate dintre jucatori au fost omorati, ceva ce in mod normal n-ar trebui sa fie posibil daca n-ar exista problema.

Fortnite are prezentat in clipul video de mai sus modul in care se manifesta acest bug in cadrul jocului, si puteti vedea ca Epic Games are cateva lucruri de rezolvat inainte ca jucatorii sa inceapa sa se planga in numar si mai mare in legatura cu problema descoperita.

Fortnite nu are aceasta problema mentionata de catre companie in randul celor care sunt cunoscute si sunt in curs de rezolvare, deci sansele ca asta sa se intample depind foarte mult de cat de multa lume o va raporta pentru ca situatia sa fie readusa la normal.

Fortnite are descoperite in mod constant diverse probleme care afecteaza intr-un fel, sau altul, experienta de joc de care se bucura utilizatorii din intreaga lume, iar in general Epic Games incearca sa rezolve rapid problemele, desi nu intotdeauna reuseasca sa faca asta asa cum isi doreste.