Samsung: Decizia care ii va ENERVA pe foarte multi Clienti

Samsung pare sa fie pregatita sa ia o decizie care ii va enerva pe foarte multi clienti din intreaga lume, iata ce este dezvaluit cu privire la ea.

Samsung reclame

Samsung pare sa fi luat o decizie care in mod sigur ii va enerva pe foarte multi dintre clientii din intreaga lume, iar asta in ciuda faptului ca nu e la prima tentativa de a face asta. Zilele acestea au inceput sa apara informatii cu privire la faptul ca Samsung ar intentiona sa afiseze reclame in ecranele de blocare ale telefoanelor pe care le vinde in intreaga lume, ceva ce desigur ca nu e pe placul vreunuia dintre clientii care cumpara aceste dispozitive.

Samsung reclame telefoane

Samsung a inceput sa fie in centrul atentiei dupa ce o imagine cu reclame afisate in ecranul de blocare al telefoanelor a aparut pe internet, insa s-ar parea ca ea nu ar fi chiar atat de reala. Multi producatori chinezi afiseaza reclame in diverse interfete ale telefoanelor pe care le vanda, pentru a compensa intr-o anumita masurai preturile mai mici ale dispozitivelor, insa de la Samsung nimeni nu se asteapta sa vada asa ceva pentru telefoane.

Samsung: Decizia care ii va ENERVA pe foarte multi Clienti

Samsung ar urma totusi sa afiseze reclame in widget-urile cu informatii despre vreme, ceva ce iar nu e tocmai o idee buna, foarte multa lume incepand deja sa se planga in legatura cu planul pe care-l au coreenii. Nimeni nu vrea sa vada reclame in interfete telefoanelor premium deoarece nu e tocmai ceva ce e normal sa vezi de la un producator cu renume, iar cum Samsung se considera un producator premium, reclamele de acest gen n-ar trebui sa existe in asemenea locuri.

Samsung mai trimite din cand in cand notificari cu reclame pentru produsele pe care le vinde, si nici acelea n-au adus prea multe laude pentru companie, insa totusi, nimic nu se compara cu ce ar pregati acum. Samsung ar putea afisa aceste reclame doar in anumite tari de pe glob, adica in acelea din Asia unde lumea e obisnuita sa vada reclame in diverse interfete ale telefoanelor, insa e greu de crezut ca in Occident va face ceva similar.

Samsung nu a comendat pana acum aceasta situatie, si cel mai probabil nici nu o va face, mai ales ca deocamdata n-au aparut reclame in telefoanele oamenilor obisnuiti din toata lumea.