LIDL Romania: Anuntul cu o SURPRIZA Mare pentru Toti Romanii

LIDL Romania a facut un anunt foarte important cu o surpriza foarte mare pentru toti romanii, iata ce a pregatit pentru toata tara incepand de acum.

LIDL Romania interviuri

LIDL Romania ii bucura pe romanii din toata tara astazi cu un anunt care aduce si o mare surpriza pentru toata lumea, si e ceva care vine ca o veste foarte buna in aceasta perioada. LIDL Romania colaboreaza cu Electric Castle pentru a crea o serie de interviuri live cu unii dintre cei mai cunoscuti artisti din Romania, iar Adrian Despot urmeaza sa fie gazda acestor interviuri in urmatoarele saptamani, dupa cum puteti vedea si mai jos.

LIDL Romania va avea in fiecare saptamana cate o sesiune live in care artistii din Romania vor discuta cu Adrian Despot, probabil, despre diverse evenimente din viata lor. Dupa cum puteti vedea, detalii cu privire la ceea ce urmeaza sa fie prezentat nu exista deocamdata, cei de la LIDL Romania fiind destul de criptici in mesajul pe care l-au anuntat astazi pentru romani, astfel ca trebuie sa asteptam, si sa vedem ce anume este pregatit pentru noi.

LIDL Romania: Anuntul cu o SURPRIZA Mare pentru Toti Romanii

LIDL Romania anunta deasemenea si ca are o serie de surprize care sa mai aline dorul oamenilor de Electric Castle, si e posibil sa aiba pregatite inclusiv o serie de concerte live. Am vazut deja ca Vodafone si Telekom au platit unele trupe sa sustina concerte live pe paginile lor de pe Facebook, astfel ca LIDL Romania ar putea avea ceva similar pregatit pentru romani, ceea ce va fi o surpriza foarte frumoasa pentru cei care sunt tristi ca nu vor merge la Electric Castle.

Chiar dacă ne vedem la festival abia anul viitor, ne aducem aminte cu drag de toate momentele frumoase petrecute la…

Publicată de Lidl Romania pe Marţi, 9 iunie 2020

LIDL Romania anunta ca aceste surprize, pe care le sponsorizeaza, vor fi transmise in totalitate prin intermediul retelei de socializare Facebook, deci veti putea urmari evenimentele live de pe telefoane, calculatoare, tablete. Asta inseamna ca indiferent unde v-ati afla, veti putea urmari fara probleme toate aceste evenimente in perioada urmatoare, deci nu exista motive sa le ratati atunci cand LIDL Romania va anunta ca ele sunt in direct, mai ales daca va plac artistii care vor participa la ele.

LIDL Romania va anunta cel mai probabil in perioada urmatoare si care vor fi celelalte surprize speciale pregatite, si mai mult ca sigur sunt cateva lucruri interesante pregatite pentru Romani.