Vodafone: Vestea de Interes cu SURPRIZE pentru Toti Romanii

Vodafone a facut un anunt care este de interes pentru toti romanii, nu doar pentru clienti, iata ce mesaj transmite grupul de telecomunicatii acum.

Vodafone ocupatii

Vodafone a facut un anunt foarte interesant saptamana aceasta, iar asta pentru ca a pregatit o serie de surprize foarte bune pentru toti romanii, si e bine sa stiti ce anume este oferit saptamana aceasta. Mai exact, cei de la Vodafone isi continua seria de spectacole pe care le-au gandit pentru toti romanii, grupul de telecomunicatii incercand sa-i tina pe oameni ocupati in perioada starii de alerta, cat inca e recomandat sa nu iesim prea des din case.

Vodafone a avut ieri un prgram foarte interesant, cu trei spectacole programate pentru toti romanii prin intermediul paginii sle de pe reteaua de socializare Facebook, insa astazi a avut unul singur programat. Maine cei de la Vodafone incep seria show-urilor cu o sesiune de fitness, care va avea loc la ora 10:00 dimineata, Marian Achim urmand a-i ajuta pe romani sa fie in forma in aceasta perioada in care trebuie sa stea mai mult prin case, din pacate.

Vodafone: Vestea de Interes cu SURPRIZE pentru Toti Romanii

Vodafone ocupatii spectacole

Vodafone continua ziua de maine cu un concert live sustinut de Mihail, dar si cu un masterclass pentru nutritie, care va invata cum sa mancati corect pentru sanatata voastra. Joi e o singura sesiune de cardio si fitness, in timp ce vineri dimineata va avea loc o sesiune similara, insa seara Dragos Moldovan si Jean Gavril vor sustine concerte in direct pe pagina de pe Facebook a grupului de telecomunicatii, astfel ca vom avea cateva spectacole interesante.

Vodafone are pentru sambata programat un antrenament postural, o sesiune de yoga, si doua concerte live sustinute de catre Alina Manole si Spike, deci vom avea multe lucruri interesante de vazut. Duminica este programata doar o sesiune de cardio si ballet fusion, plus o reprezentatie a piesei “Nasul”, pe care o va face Rodica Lazar, iar asa se termina surprizele pe care Facebook le va transmite in direct prin intermediul paginii sale de pe Facebook.

Vodafone a gandit o serie destul de interesanta de spectacole intr-o perioada in care lumea nu poate merge la teatru, dar concertele cu pana la 500 de persoane, doar in aer liber, sunt permise.