Gaura Neagra: Anunt INCREDIBIL, NIMENI nu a Crezut Asa Ceva

Gaura neagra este unul dintre cele mai importante obiecte din univers, iar un anunt incredibil ne prezinta ceva ce nimeni nu a crezut ca este posibil.

Gaura neagra holograma

Gaura neagra este unul dintre cele mai importante si periculoase obiecte din univers, dar si unul dintre cele mai misterioase, insa un nou studiu facut de catre cercetatori vine sa ne dezvaluie o realitate pe care nime nu o credea. Conform acestui studiu, o gaura neagra ar fi precum o holograma, adica ar proiecta o imagine falsa a realitatii din cauza modului in care sunt create aceste obiecte extrem de importate, si nimeni nu s-a gandit pana acum la asa ceva.

Gaura neagra este un obiect care ar exista intr-o forma bidimensionala, dar ar reproduce o imagine tridimensionala a existentei sale, adica desi e existenta in doua planuri, arata ca si cum ar exista in trei. In aceasta idee, o cantitate enorma de energie, gaze, si resturi de obiecte ar fi concentrata intr-o forma bidimensionala intr-o gaura neagra, desi pentru noi ea ar arata cu totul diferit, ceea ce vine ca o adevarata surpriza pentru foarte multa lume.

Gaura Neagra: Anunt INCREDIBIL, NIMENI nu a Crezut Asa Ceva

Gaura neagra din Calea Lactee este una “super masiva”, dupa cum denumesc astronomii obiectele de un asemenea gen, iar desi am vazut o imagine cu ea, se pare ca n-am vazut chiar realitatea. O holograma proiecteaza o imagine a unui obiect, sau a unei persoane, intr-un plan tridimensional, si daca toti astronomii au privit pana acum in acest mod o gaura neagra, atunci mai au foarte multe de descoperit in ceea ce priveste felul in care s-au format, sau exista ele.

“Cu toate acestea, potrivit noilor cercetări ale oamenilor de știință din Italia, găurile negre ar putea fi ca o hologramă, în care toate informațiile sunt reunite pe o suprafață bidimensională capabilă să reproducă o imagine tridimensională. În acest fel, aceste corpuri cosmice, după cum afirmă teoriile cuantice, ar putea fi incredibil de complexe și să concentreze o cantitate enormă de informații în interiorul lor, ca cel mai mare hard disk existent în natură, în două dimensiuni.”

Gaura neagra care sta in centrul Caii Lactee ar fi fost inregistrata inclusiv intr-un clip video de catre cercetatori, iar acela ar trebui sa ne arate in ce format sunt vizibile aceste obiecte pentru toata lumea. Deocamdata de la ei n-a venit vreo informare cu privire la planul in care exista o gaura neagra in univers, insa poate ca este pregatita o demonstratie pentru a schimba complet felul in care toata lumea priveste aceste obiecte importante din universul in care existam.

Gaura neagra este un obiect foarte greu de observat, iar asta petnru ca e cam imposibil sa te apropii de el cu vreo nava care sa nu fie trasa in interior, si distrusa, asa ca ramane de vazut ce alte teorii vor mai aparea.