DACIA Logan 3: Veste NEASTEPTATA pentru Noul Model de Masina

DACIA Logan 3 are o veste neasteptat de buna dezvaluita astazi, iata ce vrea sa faca DACIA cu noul model de masina la care lucreaza in momentul de fata.

DACIA Logan 3 avansare

DACIA Logan 3 are parte de o veste neasteptata astazi, insa ea este in acelasi timp si una destul de buna, ceea ce desigur ca vine ca o bucurie pentru multi care vor sa cumpere aceasta masina. Se pare ca DACIA Logan 3 urmeaza sa fie lansata inaintea noului model al Sandero, poate chiar si inaintea Spring, ceea ce o va face foarte interesanta pentru oamenii care cauta o masina noua.

DACIA Logan 3 este deja testata pe drumurile din Romania de catre DACIA, ceea ce a atras interesul multor romani, chiar daca masina este prezenta intr-o forma camuflata deocamdata. Asta da foarte clar de inteles ca design-ul DACIA Logan 3 va fi foarte mult modificat de catre producatorul de la Mioveni, si aspectul total va fi mult imbunatatit in comparatie cu ceea ce vedem in momentul de fata pentru modelele puse in vanzare de catre grupul romanesc.

DACIA Logan 3: Veste NEASTEPTATA pentru Noul Model de Masina

DACIA Logan 3 lansata inaintea nului model al Sandero, Spring, sau Lodgy, ar fi un semn foarte clar ca DACIA vrea sa-si creasca substantial vanzarile de automobile in urma pandemiei de Coronavirus. Piata de masini din Europa a inceput sa-si revina in ultima perioada, deci lansarea DACIA Logan 3 ar trebui sa mai imbunatateasca incasarile grupului de la Mioveni, dar e posibil ca lucrurile sa revina la un oarecare normal pentru cei de acolo pana prin 2021.

DACIA Logan 3 va fi prezentata in toamna, cel mai probabil prin octombrie 2020 in cadrul salonului auto de la Paris, asta desigur daca va fi organizat atunci, in caz contrar o vom vedea exclusiv online. Indiferent de situatie, DACIA Logan 3 va schimba complet modul in care este vazut brand-ul in toata lumea, iar asta pentru ca vor veni foarte multe imbunatatiri substantiale pe care foarte multi dintre clienti le vor aprecia cu siguranta dupa ce vor fi anuntate.

DACIA Logan 3 ar putea fi si putin mai scumpa decat modelele actuale, din cauza tuturor imbunatatirilor care vor fi integrate, insa diferentele vor fi cu siguranta foarte mici pentru ca pretul final sa ramana la un nivel redus.