Raiffeisen Bank: SURPRIZA care e Oferita pentru TOTI Romanii

Raiffeisen Bank a facut o surpriza grozava pentru toti romanii saptamana aceasta, iata ce a decis banca sa puna la dispozitia tuturor oamenilor.

Raiffeisen Bank spectacol

Raiffeisen Bank se tine de cuvant, iar in cursul zilei de ieri a lansat ceva ce promisese ca va oferi pentru toti romanii, nu doar pentru clentii, sai si toata lumea interesata poate vedea deja totul. Mai exact, v-am vorbit deja despre proiectul prin care Raiffeisen Bank vrea sa le ofere romanilor acces la arta, artisti, sau actori, in aceasta perioada in care spatiile in care ei isi desfasoara in mod obisnuit activitatea raman, din pacate, inchise in continuare.

Raiffeisen Bank a publicat in cursul zilei de ieri in website-ul sau spectacolul N(AUM)!, unul care o are pea ctrita Oana Pellea in rol principal, si puteti urmari intreaga reprezentatie impreuna cu tot ceea ce spunea ea despre spectacol. Vorbim despre un spectacol care dureaza peste o ora, iar cei de la Raiffeisen Bank il au disponibil in integralitatea sa pentru toata lumea, astfel ca daca sunteti interesati sa il urmariti, o puteti face incepand de acum.

Raiffeisen Bank: SURPRIZA care e Oferita pentru TOTI Romanii

Raiffeisen Bank a dat astfel startul spectacolelor pe care le-a promis pentru romanii care in aceasta perioada vor sa vada si ceva diferit de la actorii cu care s-au obisnuit deja in teatrele din Romania. Acest spectacol reprezinta totusi doar inceputul, iar asta pentru ca Raiffeisen Bank are programate inclusiv concerte pe care romanii le vor putea vedea in cadrul website-ului sain din momentul in care vor fi lansate de catre banca, dar datele n-au fost inca anuntate.

Actorii ne deschid prin interpretarea lor o cale către un alt tip de înțelegere a lumii în care trăim. Ridicăm pentru…

Publicată de Raiffeisen Bank Romania pe Sâmbătă, 6 iunie 2020

Raiffeisen Bank vrea sa le ofere romanilor acces la o arta diferita fata de ceea ce exista in mod normal prin toate colturile internetului pentru toata lumea, si asta e o ide buna. Raiffeisen Bank aduna actori de renume care au reprezentantii pe care in mod normal le-am vedea doar in teatre, iar cei carora le lipsesc aceste tipuri de evenimente, probabil ca vor aprecia ceea ce banca le pune la dispozitie acum prin intermediul acestui proiect indraznet.

Raiffeisen Bank va lansa in mod regulat spectacole si concerte in cadrul platformei sale, astfel ca daca aveti rabdare, veti avea parte de multe surprize grozave de la banca.