Samsung GALAXY Note 20: Schimbarea MAJORA pentru Noua Serie

Samsung GALAXY Note 20 are anuntata o schimbare importanta pregatita de catre compania Samsung, iata ce urmeaza sa primim de la coreeni din august.

Samsung GALAXY Note 20 plat

Samsung GALAXY Note 20 are confirmata o schimbare importanta de catre un cunoscut leaker de informatii cu privire la produsele Samsung, si e ceva ce poate ca nu toata lumea se astepta sa vada. Mai exact, se pare ca Samsung GALAXY Note 20 va avea ecranul plat, fara vreo curbura, ce ar fi o schimbare de strategie pentru coreeni in raport cu modelele anterioare de telefoane, si asta nu e neaparat o veste rea pentru clientii din toata lumea care asteapta produsele.

Samsung GALAXY Note 20 ar putea avea un ecran la fel de plat precum cel al telefoanelor din seria GALAXY S20, pe care clientii o apreciaza, deci e improbabil ca vreun utilizator sa fie suparat de schimbare. Desigur ca ramane sa vedem exact cum va arata Samsung GALAXY Note 20 cu acest nou tip de ecran plat, si sansele sunt ca design-ul total sa fie unul de exceptie, iar functionalitatea oferita de ecran in acest format sa fie una pe masura asteptarilor.

Samsung GALAXY Note 20: Schimbarea MAJORA pentru Noua Serie

Samsung GALAXY Note 20 a avut multe surprize anuntate de-a lungul timpului de catre diverse zvonuri aparute pe internet, insa aceasta este una dintre cele mai bune despre care auzim. Vorbim despre o veste care ar trebui sa bucure multi fani ai companiei Samsung care asteapta cu nerabdare lansarea Samsung GALAXY Note 20, iar asta pentru ca telefonul va aduce intr-adevar o schimbare substantiala in raport cu seria anterioara, si ceva similar cu cea din vara.

Samsung GALAXY Note 20 are deasemenea anuntat faptul ca va prelua o buna parte dintre componentele folosite in seria S20 din primavara, iar aici vorbim atat despre procesor, RAM, sau camere. E foarte posibil ca Samsung GALAXY Note 20 sa aiba totusi o baterie mai buna decat cea folosita in modelele de anul trecut, restul specificatiilor fiind oricum superioare, inclusiv in ceea ce priveste rata de refresh de 120 Hz, oferita si in modelele din primavara.

Samsung GALAXY Note 20 va fi prezentat in cadrul unui eveniment online, ce va fi cel mai probabil organizat in 5 august, insa lansarea in magazine ar trebui sa aiba loc undeva pe la final de luna.