Netflix: TRUCUL Recomandat pentru Toti Abonatii din Romania

Netflix face astazi o recomandare foarte interesanta pentru un truc de care se poate folos oricare dintre abonatii din Romania, iata ce spune compania.

Netflix istoric

Netflix a facut o recomandare pentru un truc catre toti abonatii din Romania in cursul acestei saptamani, si vorbim despre o idee foarte interesanta care ne si poate ajuta sa evitam in viitor glume facute pe seama noastra. Ce de la Netflix le recomada abonatilor din Romania sa foloseasca optiunea de a sterge din istoricul de vizionare anumite filme pe care nu vor sa le mai vada acolo, si despre care nu vor ca alte persoane sa stie ca le-au urmarit.

Netflix ne detaliaza mai jos cum anume poate fi sters un film din istoricul de vizualizare din cadrul platformei, in doar 5 pasi orice titlu putand sa dispara din istoricul de vizualizare. Orice film care este urmarit in platforma ramane in istoricul de vizualizare al Netflix, si oricine poate vedea oate filmele la care ne-am uitat, inclusiv noi, ceea ce pentru unii abonati poate fi de ajutor, pentru a nu uita la ce s-au uitat, si pentru a tine o evidenta a tuturor filmelor vazute.

Netflix: TRUCUL Recomandat pentru Toti Abonatii din Romania

Netflix ofera de ceva vreme aceasta optiune, si desi unii oameni stiu cum sa o foloseasca, si sa scoata titlurile din istoricul de vizualizare, nu chiar toata lumea are cunostinta in legatura cu aceasta functionalitate. Functia este prezentata aici pentru folosire din cadrul platformei online a Netflix, dar inclusiv in aplicatia pentru telefoane si tablete ar trebui sa exista una dedicata care sa ofere posibilitatea de a face fix acelasi lucru cu tot continutul.

Și acum am aflat cu toții care era acel „deepest darkest secret” de care zicea Luci.

Publicată de Netflix pe Luni, 8 iunie 2020

Netflix face in mod regulat recomandari diverse pentru utilizatorii din intreaga lume, inclusiv in ceea ce priveste manipularea continutului disponibil, chiar si ascunderea sa. Orice fel de film, serial, documentar care este scos din istoricul de navigare al Netflix nu va putea fi readaugat decat prin reaccesarea sa din biblioteca de continut, si vizualizarea pentru o perioada scurta de timp, pentru a se inregistra intentia noastra efectiva de a vedea acel continut.

Netflix va implementa si diverse alte functii noi in viitor pentru toti utilizatorii, dar trebuie sa avem rabdare ca diverse schimbari importante sa fie oferite pentru noi in viitor.