BANCA Transilvania: Anunt IMPORTANT Asteptat de Multi Romani

BANCA Transilvania a facut un anunt important care este asteptat de catre foarte multi dintre romani, iata ce urmeaza sa se intample incepand cu 15 iunie.

BANCA Transilvania functionare

BANCA Transilvania a facut astazi un anunt foarte important care era asteptat de catre foarte multi dintre romani, si totul are partial legatura cu ceea ce se va intampla incepand cu data de 15 iunie. Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a anuntat ca incepand cu data de 15 iunie se vor redeschide inclusiv mall-urile, insa cei de la BANCA Transilvania au anuntat ca asta nu se va intampla si cu agentiile lor, desi se fac modificari pentru programul celorlalte.

BANCA Transilvania le va permite, deci, clientilor din Romania sa mearga in unitatile sale in baza vechiului program pe care-l cunosteau deja de ceva vreme, pcu exceptia unitatilor din mall-uri. Prea multe detalii nu sunt oferite de catre BANCA Transilvania, separat de faptul ca agentiile sale vor reveni la programul normal, deci va trebui sa verificati pe website-ul bancii care urmeaza sa fie programul normal de functionare pentru agentiile sale din tara.

BANCA Transilvania: Anunt IMPORTANT Asteptat de Multi Romani

BANCA Transilvania a fost obligata sa modifice programul multor agentii din Romania din cauza ordonantelor militare date in perioada starii de urgenta, si l-a pastrat inclusiv in perioada starii de alerta. BANCA Transilvania isi va pastra pauza de 30 de minute de la ora 13:00 pentru a dezinfecta suprafetele si echipamentele din agentii, ceva perfect normal din moment ce inca nu a disparut pericolul privind posibilitatea de infectare cu noul Coronavirus.

Vești bune. Program normal în unitățile BT cu excepția celor din centrele comerciale. Păstrăm pauza de la ora 13.00 de…

Publicată de Banca Transilvania pe Miercuri, 10 iunie 2020

BANCA Transilvania va redeschide la un moment dat si agentiile sale din mall-uri, insa cel mai probabil are nevoie de o perioada de timp pentru a le pregati pentru a fi repuse in functiune. Agentiile din restul tarii au avut diverse modificari facute pentru a respecta reglementarile in materie de securitate, si e posibil ca BANCA Transilvania sa aiba nevoie de timp sa faca aceleasi schimbari inclusiv in agentiile din mall-uri, insa si acelea vor fi redeschise candva.

BANCA Transilvania nu e singura banca de la care vom vedea anunturi de acest gen, iar asta pentru ca interesul tuturor este de a reveni cat mai rapid la normal cu orarul de functionare pentru toti clientii.