DIGI Romania: Vestea ce i-a SURPRINS pe foarte Multi Clienti

DIGI Romania si-a surprins foarte multi clienti din toata tara cu o noutate care vine ca o veste extrem de buna pentru cei care-i folosesc serviciile.

DIGI Romania surprinde din nou astazi cu o noua schimbare neasteptat de buna, iar asta in conditiile in care a trecut ceva vreme de cand am mai aflat vesti in legatura cu evolutia sa. DIGI Romania a actualizat iar hartile cu acoperirea pentru retelele de telecomunicatii 2G, 3G, 4G pe care le are in Romania, iar schimbarile cele mai mari se vad pentru prima dintre ele, cea 5G ramanand in continuare fara vreo actualizare de mai bine de 2 luni de zile.

DIGI Romania a extins acoperirea 2G pentru o buna parte din Moldova, zona de nord-vest a tarii avand acum acoperire aproape totala, insa ea a fost extinsa si spre sudul Moldovei, acoperind o buna parte de judetul galati. Dupa cum puteti vedea in imaginea de mai jos, cei de la DIGI Romania au fost foarte activi in ceea ce priveste investitiile facute in aceasta retea 2G, ea fiind foarte aproape de a o ajunge pe cea 3G in ceea ce priveste acoperirea totala.

DIGI Romania: Vestea ce i-a SURPRINS pe foarte Multi Clienti

DIGI Romania perseverenta retea 2G
Acoperirea retelei 2G a DIGI Romania la 11 iunie 2020.

DIGI Romania a inceput sa investeasca in aceasta retea 2G undeva pe la finalul verii anului 2019, iar ceea ce a realizat pana acum este cu adevarat impresionant. Investitia pare sa fi fost facuta dupa ce s-ar fi luat decizia de a nu mai cumpara divizia de servicii mobile a Telekom, iar asta pentru ca DIGI Romania nu dorea sa preia si milioanele de clienti din ea, ci doar infrastructura, dar isi creeaza, sau o imbunatateste, pe cea proprie, fara probleme.

DIGI Romania si-a imbunatatit in mod constant acoperirea pentru reteaua de telecomunicatii mobile, insa doar pe partea de semnal ar trebui sa fie beneficii, pentru ca pe partea de internet ele nu se prea vad. DIGI Romania are cel mai slab internet mobil din Romania in momentul de fata, o situatie care probabil necesita investitii foarte mari pentru a fi schimbat, asa ca ramane de vazut in ce masura vor exista imbunatatiri din acest punct de vedere.

DIGI Romania ramane unul dintre cele mai mari grupuri de telecomunicatii din tara noastra, cu venituri care depasesc destul de bine cifra de 1 miliard de euro, dupa cum prea bine stiti deja unii dintre voi.