LIVE VIDEO: Conferinta Playstation 5 cu Noutati IMPORTANTE

Playstation 5 este in centrul unei conferinte foarte importante pe care Sony a programat-o pentru ceasta seara, ea urmand a incepe la ora 23:00, ora Romaniei, iar mai sus puteti sa o urmariti in integralitate, impreuna cu noutatile substantiale pe care ni le va aduce.

Playstation 5 va avea in cadrul acestei conferinte prezentate cele mai importante jocuri care urmeaza sa fie lansate de catre dezvoltatori din intreaga lume, si vorbim despre titluri la care se lucreaza de cateva luni bune pentru ca totul sa fie pregatit in vederea lansarii oficiale.

Playstation 5 nu va avea, din pacate, dezvaluit in aceasta conferinta si design-ul oficial care a fost pregatit de catre japonezi, deci din acest punct de vedere urmeaza o noua asteptare lunga pana cand se va lua decizia ca el sa fie dezvaluit in mod oficial.

Playstation 5 va avea totusi anuntate titlurile cele mai importante pe care jucatorii le vor putea cumpara, iar unul dintre ele ar fi inclusiv GTA 6, un joc extrem de asteptat de catre foarte multa lume, dar desigur ca exista inca foarte multe alte titluri importante.

Playstation 5 este o consola care urmeaza sa fie lansata pentru clientii din intreaga lume undeva prin noiembrie, probabil inainte de Black Friday, astfel ca va exista cu siguranta si foarte mult interes din partea celor dornici sa profite si sa o cumpere rapid.