Carrefour: Anuntul cu o SURPRIZA Mare pentru Clientii Romani

Carrefour a facut un anunt important cu o surpriza mare pentru clientii sai din Romania, iata ce a facut lantul de hypermarket-uri pentru multi romani.

Carrefour livrari

Carrefour a facut astazi un anunt cu o surpriza foarte mare pentru unii dintre actualii si viitorii clienti din Romania, iar asta pentru ca a decis sa indeplineasca intr-un final cererile unor romani. Mai exact, Carrefour a luat decizia de a extide disponibilitatea serviciului Bringo in inca 5 orase din tara, 4 dintre ele destul de mari, cu destui potentiali clienti care ar vrea sa aiba produsele lantului de hypermarket-uri livrate la propria usa in fiecare zi.

Carrefour a lansat Bringo in Craiova, Arad, Vaslui, Mangalia si Bacau incepand de astazi, iar ca surpriza pentru lansare a decis sa ofere prima livrare gratuita pentru cei care comanda. In cazul in care nu stiti ce este Bringo, ei bine vorbim despre un serviciu de livrare la domiciliu a produselor Carrefour, sau de rezervare a acestora pentru ridicare din cel mai apropiat hypermarket, el fiind extrem de popular in timpul starii de urgenta din Romania.

Carrefour: Anuntul cu o SURPRIZA Mare pentru Clientii Romani

Carrefour a avut extrem de mare succes cu platforma Bringo in Romania, iar asta pentru ca exista si foarte multi oameni care fie nu au timp sa mearga la cumparaturi, fie in aceasta perioada nu vor sa o faca. Pot spune ca am facut multe comenzi prin Bringo in perioada starii de urgenta, iar experienta e mixta, cu mai multe comenzi repetate cu produse inlocuite aiurea, cu livratori care nu purtau masca, dar per total, serviciu Carrefour te scuteste de pierdut timp prin hypermarket-urile sale.

Bringo a ajuns în orașul tău! 🥳🤩 Cumpără din Carrefour prin aplicația Bringo și până pe 31 august ai livrarea gratuită…

Publicată de Carrefour pe Vineri, 12 iunie 2020

Carrefour a avut un succes atat de mare cu Bringo in perioada starii de urgenta incat era aproape imposibil sa gasesti vreun curier daca nu dadeai o comanda la prima ora a diminetii. Acum lucrurile s-au linistit, comenzile vin mult mai usor si mai repede, iar plata taxei de 20 de LEI e usor de suportat daca te gandesti ca nu mai pierzi mult timp prin magazin cand poti sa faci altceva, si produsele sa-ti fie livrate acasa de catre livratorul Carrefour.

Carrefour ofera serviciul Bringo intr-un numar destul de limitat de orase din Romania, insa dupa cum puteti vedea, el este extins pentru a acoperi mai multe orase, si aceasta expansiune va continua mai mult ca sigur.